alibi Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Sveiki... man vajag bridinājuma un Ban plugins.. priekš e107 sistēmas. bet vajag tā, lai pie usera nika būtu warm ikoniņa, vai piem zem tā posta, kurā users ir pārkāpis noteikumus. ok tnx.. ceru uz palīdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 un tu vēl jautā? mūsdienu latvijas jaunatne takš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 Un ķip tu viņu pats scriptosi augšā??? varbūt vnk iedod link kur varu download Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 A tu zināji, ka infomācija maksā dārgāk par fizisku darbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nu ja tāda doma bija, esmu daudzām gatavām cms veidojis visādus papildus moduļus! Ja tāds plugins jau pastāv, tad tas jau ir tavs stulbums, ka nemāki sameklēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 duplets said: Ja tāds plugins jau pastāv, tad tas jau ir tavs stulbums, ka nemāki sameklēt! nu vot i nepasttāv tāds... vai nu tiešām esmu stūlbs.. nu un uzraxti man PM ar cenu, tad jav sadomaashu kko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now