doGY Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Gribu uztaisīt otru user akountu, esmu to taisījis, bet man ir daži jautājumi. 1. Tā.. Man nevajag uz tā otra akounta programmas spēles utt. Piemēram inetu, antivīrusu, skypu nu kko tādu, pats to var uzlikt ? Nu tipa, ka tas ir otrs pc. Ka nevar no turienes izdzēst failus tad izdzēšas arī manēja. 2. Vai tajā otrā akountā visas mājas lapas pazudīs ? nerādīsies tajās kurās ir iets no pirmā akounta ? Kr4 takā otrs pc būtu viss tukš utt 3. VOT KĀ TO IR JĀDARA ! - Es biju uzlicis senāk 2vus akountus un kad uzpiedu log off lai apmainītu akountus, mani no tā akounta izmeta no visām programmām un takā pc izslēgtu, bet esmu redzējis, ka prosta mainot akountus, spiežot log off visas programmas paliek un ĀTRI var ieiet atpakalj savā akountā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 1. hren zin kā. čujs ka nekā. uzliec 2 windowzus un tad būs. 2. viss būs tukšs. bet var ar izdarīt lai atceras visu. 3. spied switch user nevis log off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now