JanisLusis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Sveiki visiem, Es te uz brītiņu kamēr nedabūšu atbildi, nu ko ceru ka katrs no jums zin kas ir bit torrent trackeris, nu lieta tāda ka draugam apsoliju smuku dizainu priekš viņa trackera, uz doto brīdu naudas man daudz nav bet kaut cik ir tātad sākumcena mana ir 30ls protams ja dizains būs labs tad cena tik paaugstināta Nu ceru sapratāt te neko sīkāk nerakstīšu vienkārši pateicu galveno ka vēlos lai kāds uztaisa dizainu visus sīkumus jautājumus privāti Lūgums visi kas netaisās veidot nekomentēt un vsp noignorēt topiku, bet visi kas vēlas dabūt kripatiņu naudiņas uz maizīti & pieniņu var droši komentēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Būtu ar mieru, tikai varēji pierakstīt, cik ilgā laikā jābūt gatavam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisLusis Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Būtu jauki līdz šī mēneša beigām aka jūlija sākumam Apmaksāšu caur pārskaitījuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Varbūt Te , Tu atradīsi , ko noderīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisLusis Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Cik zinu tur cenas ir ļoti augstas bet iznākumi varētu būt tādi kā te dažiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Joks tāds, ka Tu neesi pateicis kā Tev viņu vajag. 1.vnk PSD failu 2.vnk JPG failu 3.sagrieztu 4.sakodētu tur darbs atšķiras. btw, trakeris rakstās ar k nevis ck Edited June 9, 2008 by MightyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisLusis Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 MightyZ es jau taču uzrakstīju ja intresē PM me te negribēju lieki rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisLusis Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Tātad vēlētos kaut ko tādu tik krāsu daudz daudz gaišāku http://content1-foto.inbox.lv/albums397777...aini/outlaw.png atceraties par cenu vienosimies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now