m3rsy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Par laimi Yo_lee man baidās dirst virsū, bet pubā apgrozās vēl lielāks daunis ar niku Oddijs/Oddijs smg. Nevienu raundu neesmu redzējis, kad oddijs nebūtu kādām, kaut ko uzdirsis vai vispār iesmirdinājis čatā. Vairākas reizes arī ir ticis izbanots, bet tāpat... paiet tās divas stundas un turpina dirsties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Banojat to mērgli ārā. Viņš man neliek mieru PUB`ā. Tik tiešām - "Ābols no ābeles tālu nekrīt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 To es arii esmu ieveerojies! Esmu vinju briidinajis gagojis, bet vinjam vienkaarshi nepielec! Arii cahlis par daudz iedomaajies no sevis un rupjo vaardu kraajums arii kupls! Man arii itkaa tas yo_lee nav nekad uzdirsis, es toreiz ieveeroju, ka vinsh dirsa kesham virsuu un veelaak arii TK tiko gribeeju banot uz kaadaam paaris stundaam vinsh jau pazuda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now