RelaxX Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nēmu šo pamācību TE!!! Bet man nejiet, esmu jau mēģinājis vismaz 10 reizes bet nesanāk neiet kopā! webs ar IPB un kad izlogojos met error(sk. att.) zinu ka man rokas līkas jo visiem gāja bet nevarat palīdzēt? Un man met ārā error par ipbsdk_class.inc.php erroru kaut gan to failu vispār nēsu aizticis un pamācība teikts ka vins nav jāaiztiek nav nekas jāmaina! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
floun Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Tev ir pārāk jauna IPB foruma un/vai PHP-FUSION versija. Edited June 8, 2008 by floun Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaxX Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Kā pārak jauna? Un to nevar kautkā labot es negribu visu dzēst un pārlikt vecāklu versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
floun Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Lūk, tā! Vienkārši neiet kopā un viss. Es zinu, ka noteikti apvienot var IPB 2.1.6 un php-fusion v6.00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 TE relaxX bet man jau ir ipb 2.1.6 un php-fusion es nezinu nekur nevaru atrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Tieshām neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) pamācības autors vienkārši bija ir vai bija pajoliņš.... Pašlaik ir tikai viens vienīgs veids kā to izdarīt, izmantojot noteiktu IPB un php-fusion versiju, izmantojot jaunāku vai vecāku par šo noteikto tev nekas neizdosies... Quote Šis strādās tikai ar vecāka modeļa IPB un php-fusion pats esmu testējis ar IPB 2.1.6, jo jaunākajiem IPB vienkārši izmet ka nepieciešam updeitot index.php failu... php-fusion v6.00 ņemts no help.whizkris.com Turpmāk meklē palīdzību forumos, kas tam paredzēts.... EDIT: kā vispār var aizdomāties tik tālu, ka nejēdz pat ielikt pamācībā tik svarīgu informāciju.... Tā iet, ja māk tikai copy/paste Edited June 8, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 IPB versija man ir 2.1.6 bet php-fusion man ir 6.0.1.15 Kā lai apmaina vecāku jo negribās dzēst web ārā! viss sataisīts nezinat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nezinat kaa var paariet uz vec;aku versiju nedzēšot visu ārā? php-fusion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 LOL. Datubāzei backup uztaisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Kā var un kur ? Paga laikam sapratu.... Nē laikam nezinu Varbūt zinu tu domā appserv\MySQL\data\fusion - to mapi nokopēt kautkur un pārinstelēt fusion un tad replace? es domāju pareizi? Edited June 9, 2008 by Bumbulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Varbūt es domāju, lai tu uztaisi datubāzes dump`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Dump'u??? kas tas? Kā tad īsti var backup DB!>? Edited June 9, 2008 by Bumbulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Blee tieshām neviens nezin kā sataisīt backup webam tā lai visi posti skins banneri paliek??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ar to, ka tu taisi debīlus dubultpostus tu parādi tikai savu stulbumu ! Ieej google.com un pamēklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Nu tur tā lieta ka es meklēju bet nevaru atrast! Un tur tā lieta es nezinu vai man viss paliks webs ar visiem postiem bildeem banneriem un utt. Edited June 9, 2008 by Bumbulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ar tavām dižajām prāta spējāt nepaliks pilnīgi nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumbulis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tik daudz jau es zinu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadiS^CCCP* Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 RelaxX said: TE!!! Bet man nejiet, esmu jau mēģinājis vismaz 10 reizes bet nesanāk neiet kopā! webs ar IPB un kad izlogojos met error(sk. att.) zinu ka man rokas līkas jo visiem gāja bet nevarat palīdzēt? Un man met ārā error par ipbsdk_class.inc.php erroru kaut gan to failu vispār nēsu aizticis un pamācība teikts ka vins nav jāaiztiek nav nekas jāmaina! Paldies! Man ir jaunaka versija php-fusion-6-01-15 un ipb-v2.1.7 un viss iet ko tas umniks te dirsh hz tu tomer pielaid kadu kljuudu man ar tada hujna bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now