GOMA smile Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kads varetu iedot pluginu prieks Biohazard ka var nomainit debesu izskatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geugis Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Lūdzu spameri! RIJ! RIJ! un aizriijies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Neviens no viniem nav tads ko es veletos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 @serv cosnole: sv_skyname space un pec tam mapchange. Ja nu kaut kas ar to neiet: #include <amxmodx> public plugin_init() {register_plugin("SkyChanger","0.7","Sh!nE*");server_cmd("sv_skyname space");} Izmanto sho pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 ko nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Kuru vietu no mana teikta nesaprati? XD Izmanto to pluginu vai arii ieraksti servera konsole "sv_skyname space" (space ir nakts), un nomaini mapi(vai restartee(amx_map nevis sv_restart)). Pilniigs BoNiS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Saproti an iz zombie serveris tur jav ir nakts a es gribu vienkarsi savadakas krasas utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 sv_skycolor_r ### (no 0 lidz 255) sv_skycolor_g ### (no 0 lidz 255) sv_skycolor_b ### (no 0 lidz 255) Izveelies kraasu RGB(Red Green Blue) formaataa un ieraksti shiis komandas konsolee . Un protams mapchange pec sho komandu ievadiishanas XD. #include <amxmodx> public plugin_init() {register_plugin("SkyChanger","0.7","Sh!nE*");server_cmd("sv_skycolor_r 255");server_cmd("sv_skycolor_g 255");server_cmd("sv_skycolor_b 255");} Ja nu kas ar to neiet. Izmanto sho pluginu. Ja tu tagad izmantosi sho tad sky jabut baltam. Nu pamaini tos ciparinjus(255) un skaties kas tev tur sanaak XD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Go amxmodz.org tur tev bus ko tu velesies !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 tu laikam tikai topic var man ieprieks bija devusi visi sudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 tas maina tikai roku izskatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 cstrike\addons\amxmodx\configs\bh_cvars.cfg tur ir bh_skyname vnk uzliec shita bh_skyname "space" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Jobtvaju, uzliec vienkārši mapē miglu un spēlē, ir tīri normāli! Tumsa vai gaisma totally suck's in ASS! Nevienam nepatīk tumsa, labāk ir migla, kad var normāli redzēt tikai ar flashlight! Atceros, ka kaut kur zombie moda .cfg bija! P.S Foggy weather = migla Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Uztaisi pats savu sky Ar P.S editee space... doh. XD Protams saglabaa ar citu nosaukumu, kaa space2##.tga. Tad precacho ar kaadu precache pluginu, un izmanto sv_skyname manssky. EDIT:@Kefiirs666 - padoma.. cik es atceros vecajaa ZMod(kad man veel bija serveris.. jaa vieniigais ar miglu latvijaa XD! Kad to uzskriptoju) ar miglu skraidiit bija Stulbi! 1. Visus zombijus vareeja redzeet. 2. Mans plugins "Lighter" tu chakareejaas, jo atshkjiriiba nebija. 3. Pat zombijiem ir stulbi, vinji neko neredz XD.(tas atkariigs cik liels density) Edited June 9, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 2. Mans plugins "Lighter" tu chakareejaas, jo atshkjiriiba nebija. 3. Pat zombijiem ir stulbi, vinji neko neredz XD.(tas atkariigs cik liels density) 1. Zombijus tiešām var redzēt, bet ĻOTI SLIKTI! 1.1 Ja nevarēs redzēt zombīšus, visi nūbiņi ies pie T's un močīs visus humanus! 2. Tavs plugins nav vajadzīgs! 3. Zombiji visu redz normāli, varu ieteikt serveri, kur viss strādā perfekti (migla + zombīši) - cs.mod.lt Ierakstam čatā /server un izvēlamies Zombie Serveri un ietestējam! Tici man shine, labākais zombie serveris ar miglu, kādu vien esmu redzējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 IR viss tnq pa palidzibu viss man iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now