(^___^) Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Tātad vai kāds lūdzu nevarētu iedot linku, kur ir pamācība kā var uztaisīt piemēram šādu forumā, kāds ir šeit ? Būšu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Šeit var iegādāties šādu forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
(^___^) Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 iegādāties man nevajag man vajag pašam iemācīties taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 www.w3schools.com html css php mysql ajax Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 es ieteiktu sākt ar vieglākajiem php, šādu web lai uztaisītu nekur pamācību neatradīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Taisīt? Tu gribi pats uzkodēt šādu forumu kā ipb? Es pareizi sapratu? Ja iet runa par gataviem kodiem, tad uztaisi webserveri, internetā ir ļoti daudz pamācību, un tad vnk izvēlies no daudzajām gatavajām foruma sourcēm sev piemērotāko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now