flashback Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Tātad man vajadzētu to logo, kas ir kreklam pa vidu, tikai pēc iespējas lielākos izmēros (un vēlams pieņemamā kvalitātē ) Es nekur nevarēju atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Hmm, a šitādu nav grūti photoshopā uztaisīt btw, atradu uz pirmo. http://www.majorleaguedrinker.com/images/mld_logo.jpg līdzīgs un liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Es zinu, ka tavā Topic Title ir kļūda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) atvainojos par offtopic, bet varbūt Tu zini kādu mājas lapu, kur ir vairāk sāda tipa bildes, ko uzspiest uz T-krekla? Jau kādu mēnesi ir doma kaut ko uzspiest, bet neko tādu ūber krutu nevaru atrast. Edited June 2, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Kļūda izlabota un paldies norekam Hmm, kaut gan noreka logo ir nedaudz citādāks, bet nu anyway paldies. Kaut gan, ja kāds atrod, arī to manis prasīto var iemest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 tev parakstaa rozaa bumers - neko neesi pelniijis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 btw tas bumers ir diezgan eksluziivs, vinjs skaitaas invidual edition, ja atminja nevilj, tad ar vinju braukaaja vecene un bmw ziimiites vietaa ir playboy zakjis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Teddy, atmiņa tik tiešām neviļ Diski gan varēja būt smukāki un tīrāks mazliet. Katrā ziņā es ņemtu teddy paraksta auto - tas labāk iet pie sirds. Ja vien tam rozīgajam nenāk čiksa līdz komplektā Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 Tai čiksai ir gadi 40. Un kas tas par individual edition - es arī varu mašīnu aizvest uz servisu, lai nokrāso rozā Par tiem playboy zaķiem jums ir taisnība. Un netīrs viņš, jo fočēju ziemā. Principā es viņu vecrīgā katru nedēļu redzu reizes 3 vismaz. Vienīgais, ka viņam ir 4 litru motors. Pārējais sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Poh, ka 40 gadi. Ja smuka un gudra (es tiešām apvienoju šīs lietas?), tad tas nav šķērslis + ja vēl bagāta, tad vispār pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 Man viņa neliekas smuka Un ar to bembi arī džeks braukā šad tad, tā ka domāju, ka viņai jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now