SuperRembo Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Varetu kads plz iedot link, vai ierakstus no savas klades ja ir literatura. Tanu sanacis ka mana klade kaut kur pazudusi, bet pirmdien isec jau, un es velejos atkartot zinasanas, kadi ir jautajumi analizei, lugas prozas un romana. Viss ko no 6 jaut atceros ir:\ 1)Temas nosaukumu savu izdomat un pamatot. 5) Lugas prozas romana : visos vienadi pielietojama literara valoda. 6)lugas prozas romana: jautajums vienads aktualitate musdienas. Man trukst 2-3-4 jautajuma, jo tiesi sie jautajumi luga proza un romana nedaudz at4kiras un nav vienadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Mājas bija kaut kāda lapa ko deva skolotāja bet es nezinu vai tas ir tas ko tev vajag...cerams tur var kaut ko arī saprast jo bilžu kvalitāte ir graujoša Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Nju jaa izskatas lidzigi Man visvairak intereseja lugas, jo analizet vislabak padodas lugu, tad dzeju, bet romanus vispar murgs 50% tik speju pareizi analizet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 najs man noderēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) A - proza; B - luga; C - dzejolis 1. A-nosauciet un raksturojiet prozas darba temu! B-nosauciet un raksturojiet lugas fragmenta temu! C-nosauciet un raksturojiet dzejola motivu! 2. A-Raksturojiet prozas darba problemu! B-Raksturojiet lugas fragmenta konfliktu! C-Raksturojiet dzejola liriska ''Es'' pardzivojumu! 3. A-Raksturojiet prozas darba vestijumu(vestijuma elementus,formu)! B-Raksturojiet lugas fragmenta uzbuvi(kompoziciju, dialoga veidojumu, remarkas)! C-Raksturojiet dzejola kompoziciju,panta formu,ritmu! 4. A-Raksturojiet prozas darba varonus! B-Raksturojiet lugas varonus un to savstarpejas attiecibas! C-Raksturojiet dzejola telus! 5. A-Raksturojiet prozas darba valodu(leksiku,makslinieciskas izteiksmes lidzekljus)! B-Raksturojiet lugas valodu, tas nozimi raksturu atklasme! C-Raksturojiet dzejoli izmantotas makslinieciskas izteiksmes lidzekljus! 6. A-Raksturojiet prozas darba temas aktualitati! B-Raksturojiet lugas fragmenta temas aktualitati! C-Raksturojiet dzejoli pausta pardzivojuma aktualitati! norakstits no ISEC eksamena lapas! cerams ka noderes! Edited June 1, 2008 by Fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 nodereja p.s Es ienistu 5 jautajumu, jo visa kursa, laika isti neesmu sapratis ka izlasot darbu, ko isti ir jaraksta par to stulbo valodu. p.s.s ISEC dos 3 lapas no kuram jaizvelas ko analizet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) p.s Es ienistu 5 jautajumu, jo visa kursa, laika isti neesmu sapratis ka izlasot darbu, ko isti ir jaraksta par to stulbo valodu. p.s.s ISEC dos 3 lapas no kuram jaizvelas ko analizet ? tur ir domats par sarunu valodu kas parada vai tels ir agesivs, mierigs, domigs utt... bet kopuma tur vel var pierakstit par to vai ta ir sarunvaloda, kada vestures laika tas varetu but utt.... tev bus visi 3 teksti uz lapas un tu izvelies ko tu gribi analizet! Edited June 1, 2008 by Fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Un bus izveles ari ka analizet, piemeram lp1 proza lp2 luga utt ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Shitie ir tjipa vasaras darbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nē, tie ir 12. klases valsts eksāmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 nee, tev ir jaaizveelas viens (luga,dzejolis vai proza) un visi 6 punkti par to darbu nevis katrs punkts par kadu citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) Paldies Fly man noderēs skatos ka tā lapa kas ir man ir pavisam savādāka... :/ Edited June 1, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) bet es nezinu vai tas ir tas ko tev vajag...cerams tur var kaut ko arī saprast jo bilžu kvalitāte ir graujoša Pirms "BET" arī ir jāliek. EDITz. TAD MOŠKA SUPERREMBO ARĪ FORUMĀ NELIEK KOMATUS?! un i nahuj tev to offtopicu vajadzēja rakstīt? Edited June 1, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Nu so obligato sarakstu es zinu ^^ bet ka jo lai kadam Sveicinati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now