Jump to content
GIGN Forum

Sīki 2 Jaut.

Recommended Posts

1.Kura no versijām Amx Mod X ir vislabākā? - Esu dzirdējis ir tādi Amx Mod X 2008 vai tml. kuri mazāk lādzina serveri utt.

2. Ira tāda lieta serverī, ka sākas round un nospiež taustiņu Q bet man neapmainās ierocis, tikkai tad kad uzlieku uz pistoles tad atpakal var, un kad piemēram es esu CT un es dabuju AK-47 un sākas jauns round es uzpiežu autobuy bet man AK-47 nometas zemē un nopērkas M4A1, bet serveros esu redzēkis ka uzpiež autobuy tam ierocim(AK-47) nopērkas magazini pilni un viss.

Paldies ceru ka zināt...

P.S. Nēsu slinķis es meklēju bet nevaru atrast... :(

Vislabaka un stabilaakaa ir 1.8.0 versija, protams vari ietesteet 1.8.1 kas atrodas pie nighty builds. Taads amxx 2008 nav... no kaadiem naabiem esi to dzirdeejas, kas grib izskatiities gudri :). Tas ar taam lodeem e.c. Ir jamaina failaa "cstrike/autobuy.txt" izlasi kas tur ir rakstiits un tad sastaadi pats savu listu :).

Kaa Q? Tev nepatik ka sakumaa nevari nomainiit ieroci? Tas tachu logjiski, ka raunda sakuma tu nevareesi nomainiit uz ieprieksheejo ieroci, jo taads nav bijis XD. Ar AMXX ir to gljuku iespeejams sataisiit. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...