Jump to content
GIGN Forum

Tsay U+@ Color

Recommended Posts

Taatad gribeejaas uzzinaat kaa uzlikt piem. lai admin tsay(u+@) raadiitos zaljaa kraasaa.. Pieriebies ka serverii ir tik daudz cilveeku un nevar saprast ko kursh raksta jo vis ir vienaa kraasaa.. Forumaa tip mekleeju itkaa neatradu.. Ja ir kaads zinosh tad luudzam paliidzeet vai arii ja kaads atrod par sho te kkur tepat forumaa protams varat mani nodirst un braukt virsuu XD Tnks jau ieprieksh :thumbsup:

Edited by ap1n1s

<_< es saprotu kursh raksta bet serverii ir taads bazars ka speeleejot gruuti pamaniit vai admins raksta vai speeletajs taapeec gribas lai tas admin teksts buutu spilgti zaljaa kraasaa lai speeleejot nav jaabriinaas :P

mazliet neiebraucu, bet ok.. es sapratu taa - ka tev serverii visi raksta ar kipa amx_csay un amx_tsay pareizi? ja taa, tad vai nav veerts padomaat par taa plugina nonjemshanu?

Kas attiecas uz tavu pirmo jautaajumu, tad cik atceros tava komanda jau ir iekshaa tavaa admins_chat pluginaa..(tev tikai atliek nospiest say @r tavs teksts buus sarkans, @y tavs teksts buus dzeltens) lai admini raksta tikai,piemeeram.. dzeltenaa kraasa...

Edited by Teddy

Kas attiecas uz tavu pirmo jautaajumu, tad cik atceros tava komanda jau ir iekshaa tavaa admins_chat pluginaa..

Ne ar amx_tsay raksta tikai admini un tieshi gribu dabuut to lai kad admini raksta caur admin chatu u+@ raadiitos zaljaa kraasaa!Vajag taa lai tas izceljas un ir viegli saskataams :) nenene.. to es zinu tas ir vnk say+@ to man nevajag ar to vis ir kaartiibaa :) bet man vajag to kas ir u+@ tip neraadas ekraanam pa vidu bet tieshi chataa.. Piemeers: (Admin)n1#apinis: hehehehe.... !

Edited by ap1n1s

Paldies par paliidziibu :) es atradu baig labo vis strada :Phttp://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=127273

mo6k kaadaam noderees.. ja gribat likt tad ieveerojat sho:

NOTE 1! To overide the commands from the standard amxx adminchat plugin.

You need to put this plugin above the adminchat plugin in "plugins.ini":

Code:

std_admin_color_chat.amxx

adminchat.amxx

savaadaak plugins nestraadaas :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...