Electro Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Sveiki! Man ir doma taisīt cs serveri! Mana datora parametri: AMD Sempron{tm} Procesor 2800+ 1.61 Ghz , 512 ram(ar laiku būs gb) I-nets: Download 8mbit/s upload 500k/s varbūt vairāk uplods ir! Iesakiet ko man uzlik tserverim lai būtu mazāk lagi? Kautkādu pingboster, vai hlugard, vai kautko tamlīdzīgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadiS^CCCP* Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Man ir doma taisīt cs serveri! Mana datora parametri: AMD Sempron{tm} Procesor 2800+ 1.61 Ghz , 512 ram(ar laiku būs gb) I-nets: Download 8mbit/s upload 500k/s varbūt vairāk uplods ir! Iesakiet ko man uzlik tserverim lai būtu mazāk lagi? Kautkādu pingboster, vai hlugard, vai kautko tamlīdzīgu! Mekle Search Izmanto atslegas vardus : Pings , Rates , Lags , Unlags , Servera konfiguresana(config(s)) kka ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Man ir doma taisīt cs serveri! Mana datora parametri: AMD Sempron{tm} Procesor 2800+ 1.61 Ghz , 512 ram(ar laiku būs gb) I-nets: Download 8mbit/s upload 500k/s varbūt vairāk uplods ir! Iesakiet ko man uzlik tserverim lai būtu mazāk lagi? Kautkādu pingboster, vai hlugard, vai kautko tamlīdzīgu! ar 500 kb/s upload nekas nesanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 nu uz 10 slot ja godiigi var pavilkt.. pasham kaadreiz bija 512kb/s un ir tureets bet tev veel pc arii nav no tiem labaakajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Da nafig tev uz tāda pc ko turēt, tu paralēli neko nespēsi darīt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 pieliec klāt to gigu, savādāk nav jēgas nemaz serveri turēt un sāc atrast no sēdēšanas pie PC, ja vēliec PC izmantor servera vajadzībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) man nav ko dariit es tev varu patureet serveri nets labags un pc 2x labaaks p.s. nav ko dariit :D INTEL Core 2 Duo E8200 2.66GHZ RAM: 4GB tu ar to savu sudu neko paturet nevaresi :D p.s. labaak noper hostu nets ma nar labaaks :D Edited May 30, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now