ImMortl Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 nu vot. man izlec ārā šitais sūds, kad es eju kādā folderī iekšā, bet ne vienmēr,bet bieži. it kā vīrus, bet tā ir tikai stulba reklāma un antivīrus viņu neķer un nekādus vīrusus datorā neatrod..vai ir kāda programma, ar kuru varētu izdzēst no mana datora šo stulbo reklāmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 www.lavasoft.com vai meklē microsoft lapā. tur bieži vien ir pret šitādiem speciāli ķērāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 ar to lavasoft tu domāji ad-aware? nelīdz..ok, pameklēšu tai micrasoft tik 1. jautājums. ko tieši man meklēt? es jau tikai pieņemu minējumu, ka tā ir kaut kāda reklāma, maybe not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Šo veidu izmanto jau vairāki softu taisītāji. Man arī tāds vienu brīdi bija iemeties. Viņi cer uz muļķiem, kas nopirks viņu softu. Tas softs reāli neko nedara, tikai noņem to gļuku, ko sākumā paši ir radījuši. Rezultātā, Tu samaksā naudu par neko. Nospied ok, kad Tev piedāvā nopirkt un tad jau redzēsi, kur Tevi aizvedīs. Tur būs nosaukums vai kas tāds. Pēc tā tad arī vari google atrast, kā no tā mēsla tikt vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 (edited) nevaru. man to webu atver ar Mozilla 3. un man viņš uzreiz parāda, ka tas webs ir bīstams. un raksta. Имеется информация, что этот сайт атакует компьютеры! Имеется информация о том, что сайт ieantiavdownload.com используется для атак на компьютеры пользователей. В соответствии с вашими настройками безопасности он был заблокирован. Сайты, атакующие компьютеры, пытаются установить программное обеспечение, которое похищает персональную информацию, вредит вашей системе или использует ваш компьютер для атак на другие компьютеры. Некоторые сайты намеренно созданы для распространения зловредного программного обеспечения, однако многие сайты были взломаны и делают это без ведома или разрешения своих владельцев. EDIT: tikko pameklēju google. un atradu vienu programmu, un pagaidām it kā viss ok. izrādās kaut kāds trojan fake. bija Edited May 29, 2008 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now