ModeratO Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ludzu palidziet man atrast tildes vardnicu esmu izmeklejies visur..Man tagad vinas nav, bet es velos vinu dabuut, bet nevaru atrast varbut sis ir stulbs posts, bet es vairs nezinu kam lai vell prasiitu ka ne gignaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 nopērc, bet triālam vari mēģināt iekš www.file.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 mda es jau gribetu gan par brivu tildi man jautos komatus vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 lai liktu komatus, nevajag tildes biroju. man jūsu teksti "varbūt stulbs topiks", "stulbs jautājums, bet .." sāk apnikt. ja stulbs topiks/jautājums, tad neprasi neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 crimebt.lv torrentā ir gan tilde 2005, gan tilde 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 pat neapskatījies file.lv, bet nezkādēļ no turienes ņēmu 8 tildi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 http://fano.lv/details.php?id=26958 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 neko nesaprotu kāds sakars tildes vārdnīcai ar komatiem? P.S. goda vārds - ar mātesvārdiem nokraušu nākamo, kas iedrošināsies kādu maksas softu vai dziesmu pieprasīt "a es gribu par brīvu" tak te nevienu nerausta, ko tu gribi par brīvu es gribu privāto lidmašīnu par trīs rubļiem vārdu sakot - ikviens, kas aicinājumu pirkt kaut ko veikalā uztvers kā personisku apvainojumu manās acīs būs kļuvis par āmuru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Kur pazuduši tie džeki, kas pie jebkuras izdevības, kad kāds prasa, kur var novilkt latviešu dziesmas vai filmas, pasaka, ka letiņu garadarbus gan vajadzētu pirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tas neattiecas uz Tildi, kas ir softs, ko visi tie džeki arī piratē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now