Jump to content
GIGN Forum

Sporta Inventārs


*jancis38*
 Share

Recommended Posts

Drīz jau laikam te sāks pat prasīt, kur lai maizi nopērk. Ja vēl meklētu kautko konkrētu, no kādas konkrētas firmas, ko grūti dabūt, varētu šādu jautājumu saprast, bet nu..... Ieej jebkurā sporta preču veikalā un nopērc to, ko tev vajag.

P.S. es parasti vispirms 100% sporta veikalos iegriežos vispirms.

Link to comment
Share on other sites

Vienkārši gribu nopirkt normālu sporta apģērbu, bet nezinu kurš varētu būt tas labākais veikals kurā to iegādāties. Sporta veikalos esmu pircis tikai apavus.

Ja ir kāds veikals kuru var ieteikt, tad to droši var darīt. Kamēr nav normāla naudas summa sakrājusies, neko iegādāties nettaisos.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

es varu ieteikt ieiet nike outlet(origo, virs sportlanda), viņiem tur bieži ir staffs, kurš nemaz parastajā nike veikalā nav bijis. un cenas ir ahueena labas. Meklēju potītei balstu, iegāju sportlandā 20 ar kaut ko lati. nu neko uzeju nike sapķoju par tādu pašu 6 ar kaut ko ls. Bieži arī tirgojas apģērbs/apavi n stuff tie paši, kas sportlandā ;)

Link to comment
Share on other sites

ieteiktu nosaakuma nopirkt kaut kaados eiroapavos eertas botas par paaris latiem un kaut kaadaa rimi sporta bikses un t kreklu un kaadu pus gadu paskriet taa pat. a to tagad baigo naudu izsgaaziisi un beigas skrieshana nemaz nepatiks :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...