jaaniskal Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 izspiedējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Drīzāk Tu bomārs, kaut gan ja pacenstos parakāties pa ebay, atrastu pat par lētāu naudu nekā tavi 70 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Kāds izspiedējs ? PSP fat Ladētājs Memory Stick 2GB Atkodēts Austiņas Skaņas pārslēdzējs Maciņi (vairāki) USB vads. Stikliņa pulēmajais Gumijas vāciņs lai nesassitos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 PSP fat Ladētājs Memory Stick 2GB Atkodēts Austiņas Skaņas pārslēdzējs Maciņi (vairāki) USB vads. Stikliņa pulēmajais Gumijas vāciņs lai nesassitos. un cik tad tu pa tādu prasi? man no tā visa vajadzētu tikai pašu PSP, lādētāju un mosh austiņas un mosh atmiņu bet ka es tev saku, ir redzēti līdzīgi sludinājumi pa vismaz 80Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ok ja ir redzēti ted pērc kapēc naci te? Ap 120ls 100% man vel kaut kur metājās dažas spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 ibio, visi grib visu par sveistmaizi (sviests 85% augu eļļas) nopirkt un tik mēģina nosist reālas tirgus cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) es varētu savējo notirgot..pa 70, BET tākā viņam atsevišķi pirku divas spēles, kuru summa būs ~70ls[viena maksāja 39, otra 30], un arī memory stick 2gb[16ls], pārdodu pa 110ls..jo BEZ spēlēm un memory stick nepārdodu..kur es viņus likšu? krāsnī jau nemetīšu.. lādētājs 2spēles memorystick 2gb atkodēts bez defektiem, strādā visi umd utt Edited May 30, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 lādētājs 2spēles memorystick 2gb atkodēts bez defektiem, strādā visi umd utt Nu re, man jau tikai vajag pašu PSP, protams athakotu, un lādētāju. Un tas arī viss...!!! Saprotu tevi, jo, ja no tevis nopirks pašu PSP tad jau jāsaka, ko lai dara ar visu pārējo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Saprotu tevi, jo, ja no tevis nopirks pašu PSP tad jau jāsaka, ko lai dara ar visu pārējo? Tu teici kad esi redzējis piedāvājumus pa 70ls tikai PSP tad ej un perc nevins te lieki ko gudro. Neviens nepardos tikai PSP ,jo nebūs kur likt parējās lietas unj ja vēlies te kaut ko nopirkt labāk atrodi veidu ka pabiezināt macinju. Edited May 30, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 oi oi oi... kāda tev šķirba, ja nav ko piedāvāt tad... varbūt būs kāds kuram kkas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabs Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Klāt varu pielikt -> memory stick, bez kura nevar iztikt..[2gb] tur kopā ir: - Sony PsP - lādētājs - WRC FIA World Rally championship [umd] - F1 Grand Prix - Memory stick [2gb] (papildus cena, jo pirku atsevišķi) pa cik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Visit My Website100 Edited June 21, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts