shine Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Nu taa... nesen iesaaku taisiit Modu. Saistiitu ar AMXX, MySQL un PHP. Ar AMXX man ir diezgan liela pieredze, ar to es tiku galaa. Tagad saakas problemas ar Web side... man vajag atvert, nolasiit info no DB. My CODE: <?php $dbvards = 'localhost'; $dblietotajs = 'root'; $dbparole = 'xxxxx'; $dbnosaukums = 'db'; $conn = mysql_connect($dbvards, $dblietotajs, $dbparole) or die ('Nevar pieslegties!'); mysql_select_db("$dbnosaukums") or die('Nevar tikt pie db!'); echo 'Connected successfully'; mysql_select_db($dbnosaukums) or die('Nevar izveeleties db'); $query = 'SELECT lastentry1 FROM chats'; $result = mysql_query($query) or die('Query failed: ' . mysql_error()); while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) { printf("TEST: %s", $row["lastentry1"]); } mysql_free_result($result); mysql_close($conn); ?> DB: db Table: Chats Column: lastentry1 Viss aiziet.. tikai kur saakas while, talaak naaziet. Ar MySQL un PHP nav liela pieredze.. vairak ar AMXX... tapec varbuut kaads vareetu izpaliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 es laikam nevieta jautaju ,bet vai tu maki uztaisit tadu prikolu ka web lapa war redzet ko raktsa cs chata + no web lapas var uzraktit speletajiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 eu... tu lasi domas? Tas ir mans mods.. TIESHI taads. Jau gandriiz pabeigts. Tu TIESHi uzmineeji manu ideju. Domaaju pabeigts bus tuvaakajas dienas. Tiko sataisiishu tos gljukus ar mysql. Anyway. Gaidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Labāk vnk pasaki ko tu gribi izdarīt, no datubāzes izvilkt kkādus datus? Jo pašreizējais kods ir biki murgains, pastāsti par tabulu sīkāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 je je un ja tu varesi iedot buus vispar super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Debugo. Cik izdod "mysql_num_rows", vai cikls vispār notiek, un izmanto echo, nevis printf. Un ieslēdz error_reporting(E_ALL) un php.ini "display_errors On", ja tas vēl nav izdarīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Cik es esmu taalu ticis.. vinjsh vispar neieliek datus shuunaa... tapec ar php erroru nav... echo negaaja.. megjinaaju printf... vaina laikam nav skripta.. anyway. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Vai nu esmu pārāk piedzēries, vai tik tiešām MYSQL_ASSOC nav iepriekš definēts ?? Kas tas par framework`u, omg. Tak ievies kaut kādu sakārtotību. Redzu, kur mans variants. Ir config.ini, kur tiek definētas direktorijas, kā piemēram - kur atrodas template direktorija, kur - site_res (vai kā Tu viņu sauc), kā arī smaty_cache key un mysql pieejas dati. Nesaki, ka html un php raksti vienā failā? Šajā forumā, laikam, ne uz ko citu cerēt nemaz nevar ... Un pareizāk būtu izmantot nevis mainīgos datubāzes konekcijai, bet gan define() funkciju. Kapēc ? Tapēc, ka tie nemainās! Tu vienreiz uzstādi un tā arī viņi tur paliek. Pēc tam ar viņiem nekādas operācijas netiek veiktas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now