Jump to content
GIGN Forum

Internet Explorer


eziic
 Share

Recommended Posts

Skaisti, atbraucu uz dzimteni, un arī šajam kompim piemeties gļuks, kuram atrisinājumu saviem spēkiem atkal nevaru atrast. :) Tātad, lieta sekojoša - atveru Explorer, ieeju, piemēram, gign. Sēžu, priecājos, apskatos dienas meitenes, palielinu bildi, ooo, smuka, taisu ciet un HOPS - erors, kuru aizverot man aizveras visi iespējamie Explorer logi līdz ar viņu. Varbūt kāds nojauš kas par šaizi un kā to novērst?

Pee.Ess. Vēl mazs gļuks, kurš traucē nedaudz dzīvot ir interesantais MDSL nets, kas man te ir. Viņam šad tad [nu vismaz 1 reizi dienā noteikti] uznāk 'melnie' un viņš vienkārši mistiski pazūd. Disablojot un enablojot Local Area Connection'u viss atkal čiki, bet katru reizi pēc neta pazušanas viņu tur spaidīt man arī ir nedaudz apnicis. Nu tas tā, sekundārais, ar to var sadzīvot, bet to Explorer figņu gan būtu labi izārstēt. :thumbsup:

EDIT* Scrīni studijā.

89725149wh0.jpg

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

junior, tu tiešām esi bik dīvains...

manas vecās greizās acis rāda, ka IE ir jaunākais

minēšu tikpat uz dullo - wins un softs autentiski?

lai vai kā mazie warezisti necenstos sev acis aizmālēt - pirātiskam softam gļuki mēdz būt visneiedomājamākie

Link to comment
Share on other sites

mda, nez man explorer eroori metas tikai skolā, jo tur cpu nevar paspēt apstrādāt informāciju, pats agrāk lietoju operu, uz kura reti kautkas metās, bet tagad lietoju mozilla, nu sūdzības pagaidām nemanu !!

Noinstalē nost, izdzēs visu no program files mapes, tad windows/temp mapi iztīri, uzinstalē no jauna!!

Link to comment
Share on other sites

Paldies, tavs spams te bija tieši laikā. Ja es būtu gribējis novilkt Mozillu vai Operu [omg], es tā arī būtu darījis, bet ņemot vērā, ka negibu, tad man vajag risinājumu savai problēmai nevis viņu vienkārši apiet. Tātad tavs posts ir 100%entīgs spams. ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...