eziic Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Skaisti, atbraucu uz dzimteni, un arī šajam kompim piemeties gļuks, kuram atrisinājumu saviem spēkiem atkal nevaru atrast. Tātad, lieta sekojoša - atveru Explorer, ieeju, piemēram, gign. Sēžu, priecājos, apskatos dienas meitenes, palielinu bildi, ooo, smuka, taisu ciet un HOPS - erors, kuru aizverot man aizveras visi iespējamie Explorer logi līdz ar viņu. Varbūt kāds nojauš kas par šaizi un kā to novērst? Pee.Ess. Vēl mazs gļuks, kurš traucē nedaudz dzīvot ir interesantais MDSL nets, kas man te ir. Viņam šad tad [nu vismaz 1 reizi dienā noteikti] uznāk 'melnie' un viņš vienkārši mistiski pazūd. Disablojot un enablojot Local Area Connection'u viss atkal čiki, bet katru reizi pēc neta pazušanas viņu tur spaidīt man arī ir nedaudz apnicis. Nu tas tā, sekundārais, ar to var sadzīvot, bet to Explorer figņu gan būtu labi izārstēt. EDIT* Scrīni studijā. Edited May 23, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Eziic,man shitada shaize ir uz ForeFox bet Explorerim gan shadi nav bijis! Lai gana to 2tro izmantoju ljoti ljoti reti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMXjunior Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Nu varbūt pamēģinat update savu browser uz jaunāku versiju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 junior, tu tiešām esi bik dīvains... manas vecās greizās acis rāda, ka IE ir jaunākais minēšu tikpat uz dullo - wins un softs autentiski? lai vai kā mazie warezisti necenstos sev acis aizmālēt - pirātiskam softam gļuki mēdz būt visneiedomājamākie Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Pārluku pārinstale, nevajag lieki čakarēties. Pamēģini tīkla kartes draiverus pārinstalēt, ja tas nelīdz tad zvani pakalpojuma sniedzējam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 uzisntalē mozilla, kā jau bārbijvecis teica pirātiskais ms, kuram var mesties errori !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 bet es varbut mineeju,ka manai mozzilai ari shadi suudi izlec? Bet piemeram uz IE man shadi gljuki nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 mda, nez man explorer eroori metas tikai skolā, jo tur cpu nevar paspēt apstrādāt informāciju, pats agrāk lietoju operu, uz kura reti kautkas metās, bet tagad lietoju mozilla, nu sūdzības pagaidām nemanu !! Noinstalē nost, izdzēs visu no program files mapes, tad windows/temp mapi iztīri, uzinstalē no jauna!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Man ir ienstaleeta mozzila maybe pameegjini tu arii, maybe Opera liidzees man bija liidziigi gljuki ar IE 6 nu veciit tad tev laikam ir mozzila beta versija Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 Paldies, tavs spams te bija tieši laikā. Ja es būtu gribējis novilkt Mozillu vai Operu [omg], es tā arī būtu darījis, bet ņemot vērā, ka negibu, tad man vajag risinājumu savai problēmai nevis viņu vienkārši apiet. Tātad tavs posts ir 100%entīgs spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now