Jump to content
GIGN Forum

Telefons

knds
 Share

Recommended Posts

Mans telefons izpeldējās... Pēc izmakšķerēšanas, izjaukšanas un kārtīgas izžāvēšanas konstatēju, ka telefons nestrādā kā nākas. Telefonu var ieslēgt bet ekrāns visulaiku vienkārši ir balts. Tākā tikai apgaismojums. Tas nozīmē, ka ekrānam pizģec vai pats telefons arī metams? Negribu vest uz kautkādu trodeksu lai par diagnostiku kapeikas noplēš...

GIGN Forum > Gaming stuff > Problēmas & risinājumi !!!

Man liekas sii sadala ir Par speelem ;):thumbsup:

bet nu labi :D

jega no shit topic? :)

Edited by Nupe

Man liekas sii sadala ir Par speelem ;):thumbsup:

bet nu labi :D

jega no shit topic? :)

Agrāk tas "gaming stuff" lūzinis manuprāt nebija, vismaz nebiju pamanījis. Ja tu pabraukātu pa šo sadaļu, tad redzētu, ka te daudzas tēmas ir saistītas ar negeiminga problēmām. Iespējams tu esi pirmais, kas par to ir piekasījies... ar to arī tevi apsveicu! Jēga ir acīmredzama! Lai tādi kā tu varētu piedrazot manu topiku ar nevajadzīgiem postiem un cilvēki, kam ir nojausma kas ir beigts, var palīdzēt. :thumbsup:

Uzreiz kā izvilki trubu no ūdens vajadzēja izraut aķi. Ja tā neizdarīji, tad telefonam varēja iestāties pilnīgs čau. Paturi telefonu pāris dienas istabas temperatūrā. Dažreiz palīdz. Iespējams tiksi cauri tikai arī ar ekrāna nomaiņu, bet tas nav īpaši lēts prieks (30 - 35 Ls). Aizej uz remontu, izstāsti savu bēdu un paprasi kas varētu būt par vainu. Par mutisku konsultāciju naudu jau neprasīs. Vari mēģināt sakonektēt lietotāju a_masiks no boot.lv. Viņš strādā mobilo telefonu remontdarbnīcā.

P.S. Nupe, nav ko teikt - NESAKI :thumbsup:

Edited by cash^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...