knds Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Mans telefons izpeldējās... Pēc izmakšķerēšanas, izjaukšanas un kārtīgas izžāvēšanas konstatēju, ka telefons nestrādā kā nākas. Telefonu var ieslēgt bet ekrāns visulaiku vienkārši ir balts. Tākā tikai apgaismojums. Tas nozīmē, ka ekrānam pizģec vai pats telefons arī metams? Negribu vest uz kautkādu trodeksu lai par diagnostiku kapeikas noplēš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nupe Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) GIGN Forum > Gaming stuff > Problēmas & risinājumi !!! Man liekas sii sadala ir Par speelem bet nu labi jega no shit topic? Edited May 21, 2008 by Nupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Man liekas sii sadala ir Par speelem bet nu labi jega no shit topic? Agrāk tas "gaming stuff" lūzinis manuprāt nebija, vismaz nebiju pamanījis. Ja tu pabraukātu pa šo sadaļu, tad redzētu, ka te daudzas tēmas ir saistītas ar negeiminga problēmām. Iespējams tu esi pirmais, kas par to ir piekasījies... ar to arī tevi apsveicu! Jēga ir acīmredzama! Lai tādi kā tu varētu piedrazot manu topiku ar nevajadzīgiem postiem un cilvēki, kam ir nojausma kas ir beigts, var palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) Uzreiz kā izvilki trubu no ūdens vajadzēja izraut aķi. Ja tā neizdarīji, tad telefonam varēja iestāties pilnīgs čau. Paturi telefonu pāris dienas istabas temperatūrā. Dažreiz palīdz. Iespējams tiksi cauri tikai arī ar ekrāna nomaiņu, bet tas nav īpaši lēts prieks (30 - 35 Ls). Aizej uz remontu, izstāsti savu bēdu un paprasi kas varētu būt par vainu. Par mutisku konsultāciju naudu jau neprasīs. Vari mēģināt sakonektēt lietotāju a_masiks no boot.lv. Viņš strādā mobilo telefonu remontdarbnīcā. P.S. Nupe, nav ko teikt - NESAKI Edited May 21, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Visdrīzāk ka nāksies mainīt displeju, man te nesen tas pats bija, pa 15ls nomainija. (Samsung X630) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now