kurjers Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 NU tā, ja tagad nekas neizdosies, tas būs skaidrs - Nav ko ņemties un jadodas uz citiem medību laukiem ... Es meklēju spēlētājus, kuri būtu gatavi spēlēt ārzemju līgās un censties būt vieni no labākajiem latvijā. Apraksts sīkāk: Visi kas daudzmaz zin, kas notiek latvijā un eiropā ap TF2, drošvien zin, kad +/- pazīstama komanda ir [FOG], un mazāk pazīstama ir AD, un abas nāk no tf2.lv ) Tā tik turēt Kāpēc gan mums neapvienoties un neizrādīt pretestību un nedoties pretī slavajai uz etf2l ? Visi kuri domā ka ir pietiekami spēcīgi un ir ar mieru piedalīties visā šajā pasākumā raxtiet Nepieciesamibas : Pieredze ( zadrotošana uz pubiem neskaitas). Steams Ventrillo PAr serveri jau esmu padomajis un tas būs. Ja sanāks visiem apvienoties dazu dienu lailā tad avrēsim startēt mazāk pazīstamā līgā, kuru varētu reāli ari panemt Cerams, kad varēs apvienoties arigPapas, kuri ir izmetati pa klaniem! Kopā saspēlēsimies un saliksim tos ārzemniekus ... Vis, kas vēlas pamēģināt raxtamies šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 count me in! skype man tu esi, bet reti kad to brīnumu ieslēdzu vienkārši pm uz steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlik3 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Tev nekas nesanaks,FOG tapat jus vinnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 bloodlik3 tavas lasisanas prasmes ir vnk apbrinojamas Es te kuatkur raxtiiju kad musu merkis ir vinus parspet ? Tici, ka es gribu laia ri citas latviesu komandas spej izsisties uz augsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 es...es domāju esmu jau pietokoši ilgi šito kapājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 VIsi kuri ir ar mieru sazinas ar mani seit vai steama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Braucu prom uz nedelu taka atrak par 5dienu varat mani negaidit Visas PM sutat man uz forumu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 es gribetu paspelet nopietnak neka tikai pubos... ja kas te KaRoTe - nu steam tu man esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now