erglitis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Pārdodu trackeru jau gatavs tikai Jāuzinstele un viss ies. Ja ir kādi jautājumi rakstat man PM. Kāpēc vērtīgi iegādāties? Tāpēc ka no viņa var iegūt daudz ienākumus, ka piemēram, ja zināt outla*.lv viņiem ienākumi dienā ir 50- 100 Ls. Tāpēc ja Jums veiksies un Jūs labi pie tā piestrādāsiet un reklamēsiet, Jūs varat labi piepelnīties. Ja nepieciešama reklāma varu sarunāt reklāmu pa 25 LS 25, 000 lietotāju. Kā arī reklāmu vienā cs serverī 5 Ls nedēļā. (Serverī dienā iegriežas regulāri lietotāji ja interesē prasat Man pateikšu to serveri.) Skini tā kā Crime bits! Izvēlne augšā! Un http://club.my3.net trackerim. Ja kādam vajag kaut ko tad rakstat man PM ar savu skype NIKU. Edited May 16, 2008 by erglitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ja ir kādi jautājumi rakstat man PM. Kāpēc vērtīgi iegādāties? Tāpēc ka no viņa var iegūt daudz ienākumus, ka piemēram, ja zināt outla*.lv viņiem ienākumi dienā ir 50- 100 Ls. Tāpēc ja Jums veiksies un Jūs labi pie tā piestrādāsiet un reklamēsiet, Jūs varat labi piepelnīties. Ja nepieciešama reklāma varu sarunāt reklāmu pa 25 LS 25, 000 lietotāju. Kā arī reklāmu vienā cs serverī 5 Ls nedēļā. (Serverī dienā iegriežas regulāri lietotāji ja interesē prasat Man pateikšu to serveri.) Skini tā kā Crime bits! Izvēlne augšā! Un http://club.my3.net trackerim. Ja kādam vajag kaut ko tad rakstat man PM ar savu skype NIKU. Pārdodu pa 15 -20 LS mans skype niks bibis6 un tu būtu tas out*aw.lv sekretārītis? ka visu tik labi zini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) nemāku spriest vai tevis sauktie peļņas cipari atbilst patiesībai, bet sākumā tādu peļņu noteikti negūt (un visticamāk nekad) un vispār vienā jaukā dienā to pasākumu var aizklapēt tiesībsargājošās iestādes... p.s. tīri intereses pēc - ko es dabūšu, ja samaksāšu 15 un ko ja 20 latus? un ko tu tur esi pielicis klāt esošajai sourcei? Edited May 16, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 par outlaw.lv es zinu daudz ko... kas kā nopelna aptuveni un u.t.t nekas līdzi nenāk parasts trackeris un viss. Cena ir pieņemama cik es esmu dzirdējis pārdod pa 30 -40 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ko es pateikšu? čalis reāli pats nezin kādas sources viņš pārdod. kur viņš dabūjis,nesaka. kroče viltvārdis. varu garantēt ka sources ir pilnas ar caurumiem.it sevišķi http://club.my3x.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 skaidrs, zinu zinu bet neteikšu... jāprasa kā Dosjas reklāmā - ja reiz nav atšķirības tad kāpēc maksāt vairāk? un vispār ja nekādas ekstras nenāk līdzi, kāpēc gan es pats nevarētu kaut kur novilkt sourci un uzlikt uz servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) reāli neviens labu sourci nepārdos pa 20ls tas ir vienkārši smieklīgi.2 trakerus kurus iedevi par piemēru - vai viņiem pārdevi,vai nozagi? nejau tu pats uzkodēji? neizskatās ka tie trakeri pelna 50-100 dienā Edited May 16, 2008 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 čaļa argumenti un pārdošanas spējas vispār nokauj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) būtu ļoti noderīgi ja kāds no augstākstāvošajiem šeit varētu iepostot viņa ip un emailu yep - pierādījums ka čals poke http://csterabits.oo.lv/f/index.php?showuser=2 Edited May 16, 2008 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Tev grūti pielec, dauni? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry307323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) vispār kāpēc jamais diskriminē potenciālos klientus, kam nav skype? bet nu sludinājums spēcīgs apmēram ja mēģinātu man FreePascal notirgot ar argumentu, ka no programmēšanas var gūt lielu peļņu, jo Bils un Microsoft tak miljardus pelna... emailu toč studijā, sametīsim visās spamlistēs... Edited May 16, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 aizmirstat Jums tas neko nemaina trackeriem nav ne vaians Jūs nevarat spriest ja nezinat kā viņi izskatāš tāpēc klusējat , varbūtas ir ka ir kļūdas, -tā ir tiesa ,ka es daudz nesaprotu, un neesmu arī kodējis viņus, bet dabūjis ta es esmu viņus un neesmu zaglis ir paziņas kas viņus dabūna no kaut kurienes nezinu apts no kurienes un attsūta man es vienkārši mēģinu kaut ko nopelnīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 paklau, kāpēc tev liekas, ka mēs neko nezinām par trakeriem? pēc tava posta spriežot, tu taisni esi tas, kas neko nezina tipa "ir paziņas kas viņus dabūna no kaut kurienes nezinu apts no kurienes un attsūta man es vienkārši mēģinu kaut ko nopelnīt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Par trackeriem es nezinu pilnība neko es vienkārši iedomājos varbūt ir kāds kuram vajag kaut vai tādu nepabeigtu la ivar pats sačinīt un palasit tādu ne jau es domāju kādu apčakarē te puse un vairāk zin labāk par manim, kas ir trakceris un viss a pto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 tg/am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Sito script vins noteikti ir dabujis kaut kur, jo man vecaja kompi 90% atbilstosi faili stav, 10% nav zinams varbut tiesam ko pielicis no sevis. Varbut kludos, bet man liekas ka sis pats tikai nedaudz vecaka versija un viss man ir kaut kur uz hdd. Edit: Pamaniju ka vins teica ka ir dabujis to source ^^ Edited May 18, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 vienkārši lock topic un miers. Nav ko te taisnoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now