YOSHI Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sorry par postu, bet man ir proba ar patchu man ir 14 gadi un nauda par speeles iegaadi nenaak tik viegli un + gribas nash4us lai nu kaa es nez kur ir jainstalee patch jo es 4 reiz instaleeju un nekas naw psc patch jaunaakais no gamerx.lv ja varat ierakstat tieshi kur jainstalee manaa pc TF2 atrodas sheit D:Team Fortress 2| team fortress 2 ... un tur taalak saaakas visi bin, hl2 platform, relist tf u.t.t plz paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 saprotat ljoti vajag tpee ka es dievinu shito game !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Es nezinu cik tas ir viegli vai grыti, bet nu kamфn, kвds kuram ir nestоmots geims takр uzraksta puikam, kurв direktorijв vai kв tur ( es patieрвm nezinu ) jвinstalз. Labums gan mums, jo neparвdоsies entie рвdi topika no viтa puses. Un labums arо viтam, a, to man jau юзl paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) no gamerx.lv jвvelk VISI paиi, nevis tikai pзdзjie. Un jвinstallз pзc kвrtas hronolфмiskв secоbв ( vai kв viтu tur sauca). Un es tavв vietв dievinвtu meitenes, nevis spзli. Patchus ieraksti tur kur tev TF2 ierakstоts. Tas pats kas ar cs... Edited May 11, 2008 by revoked Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 probleema taja ka vairs naw taads web gamerx.lv !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ganjau driiz bus atpakal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 http://www.kso.lv/download.php?list.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilsg Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Pamēģini visus pathus noladet no kso.lv Savādāku risinājumu nezinu Kad es instalēju man uzreiz parādījās tā mapītes nosaukums !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 psc bla savelc visus pačus no kaut kurienes un instalē visus pa kārtu Tf2 mapē. Ta nu problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 tagad ka4aaju patchus no kso.lv bet kur man vinus instaleet pashaa mape kura visi speeles faili vai arii kaukur dziljaak ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now