HUSEINS Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Ir tada lieta,ka dienas vidu spele Tads ka Lukasha Sencis ar WH+AIM,bet neviens vinu nebano WHY ? http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-11...0-cs_estate.zip http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-11...de_cpl_mill.zip P.S. piedodiet ka netur ievietoju,nakosreiz busu uzmanigaks... Edited May 11, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Es atvainojos par spam, bet pussy.gign.lv? Pa šiem gadiem laikam nebiju pamanījis, ka gign demo sadaļu tā sauc. Husi, nu noteikti tas ir tāpēc, ka dienas vidū šodien vnk nav adminu. Viena daļa pēc smagas nakts joprojām guļ un CS viņiem nav pat tuvu prātā, un otra daļa vnk izmanto šo skaisto svētdienu lietderīgi, lai pavadītu viņu kaut kur pie dabas krūts, jo laiks tik tiešām ir foršs. Pie tam šodien tak ir māmiņdiena, un trešā daļa ir ciemos pie savām māmiņām. Izeja? Raksti pieteikumu uz admin tiesībām. Edited May 11, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted May 11, 2008 Author Report Share Posted May 11, 2008 P.S. editoju pec Eziic rakstita: tur bija admins -> blu[rr]y ! neko pa vinu sliktu nesaku,bet tomer ir jadara savs darbs. Topic var closed pec PaPas izlasisanas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Man nedalec shita lieta. Nu un kad admins ir pielavis kludu un nav pamanijis kadu 4iteru tad uzreiz ir pienacis pasaules gals ? Ne a tev uz reiz ,ka tam pareizajam cilvekam vajag shiet rakstit ,nevari nomierinaties tad eij dabon sev meitenei !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Klumpa, saki ko gribi, bet man liekas, ka tu esi riktīgi negramatisks latgalis Husein, tāda veida sūdzība ir jāraksta šajā topikā. edit for nX.`: problēmu man nav, tikai smiekli nāk par šo gadījumu p.s. tikai nesit please Edited May 11, 2008 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Husein, tāda veida sūdzība ir jāraksta šajā topikā. Paldies Man Latvieshu valoda nav stipra puse Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) raprock kādas problēmas Tev ir pret Latgaļiem? Edited May 13, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ... problēmas pret ... P.S. raprock pots lotgaļs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now