rusty Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 man visvairāk šajos topickos patīk kā visi ir tādā šokā, ja kāds ieraksta post, kas neatbilst saturam vai izsaka savas domas, kas, manuprāt, ir daudz labāk nekā vnk to sūda teikumu iemest, un pats galvenais - bļad kādā jēgā tu uzrakstiji - kapēc tu rakstiji? nu pizģets! vnk tas ir tik debīli...a kapēc tu rakstiji? lai tikai pajautātu kapēc viņš rakstija vēlreiz? nu lai būtu +1 post, vai mby viņam likas, ka viņa datumā tiešām kautkas smieglīgs ir. vnk ā ā ā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Neraudi. Es vienkārši esmu ļoti ziņkārīgs un vēlos zināt, ja jau viņš to pašu reiz ir rakstījis, kāpēc atkārtoties? Un ja tev kļūst labāk - Es apdirsu pašvaldības policistu un mani nesaņēma policija par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 'Sito joku vareettu pataisiit bik smiekliigaaku ( protams galiigi reecamu to nevar pataisiit) sareekjinot visus Meeneshus ar horoskopiem jo kaa zinaam horoskops ir atkariigs no meeenesha kuraa esam dzimushi taakaa tur vareetu uztaisiit taaaaadus prikolus.... diemzheel neviens to negrasaas dariit jo sitas prikools jau man bijis ap 20 draugiem draugos un visi bija pu'n'ki << blin man nav tilde mosh kaads vareetu pateikt kur vinju vareetu jauki nolaadeet? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Es izmantoju Superneto apsargu Un varu izdarīt to vēlreiz Diezgan glupi man sanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now