smjuukeiz Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Čau, iespējams viegls jautājums, bet nevarēju atrast tādu option..Gribu uzlikt, lai galvenajā lapā (ieejot portālā) rādās vairāk ziņas! Piemēram, 7ņas! Tagad man rāda 4.. Ir kādam idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 (edited) Nu lai rādītos spetiņi tev arī jāuzraksta 7tiņi raksti!!! LOOL! Ja runa iet par lapošanu, tad noteikti kkur pie opcijām jābūt apsties cītīgāk un vsp šādus jaut jautā tajā sūda cms devā! Edited May 8, 2008 by duplets Link to comment Share on other sites More sharing options...
smjuukeiz Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 NU baigais asprātis esi! Pats sirsnīgi nosmējies, ne?! Protams, man ir 7 un netikai raksti.. gribu, lai parādās pirmajā lapā vairāk par 4iem rakstiem, kā tas ir tagad! a runa iet par lapošanu, tad noteikti kkur pie opcijām jābūt apsties cītīgāk un vsp šādus jaut jautā tajā sūda cms devā! Jau pajautāju tajā forumā, vēl nav atbildes.. domāju, ka te iespējams pat ātrāk gūšu atbildi + gan jau vēl kādam noderēs! Ja cms forumā atbildēs, ielikšu te arī atbildi. Domā es rakstītu šeit, ja uzskatītu, ka neesmu rūpīgi izskatijis opcijas?! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Jā es tā domāju, te tādu sīču pēdējā laikā netrūkst, un mana gribēšana palīdzēt aizvien vairāk samazinās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smjuukeiz Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Jā es tā domāju, te tādu sīču pēdējā laikā netrūkst, un mana gribēšana palīdzēt aizvien vairāk samazinās! Saprotu... Ja pa tēmu - atbilde rokā - ja kādam vajag, skatat lapas "news.php" 22. rindiņu, kods: $items_per_page = 4; 4 nomainat uz kādu ciparu vien vēlaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now