Jump to content
GIGN Forum

Thaibokss


radler
 Share

Recommended Posts

labdien,

nosaakuma meegjinaaju pats internetaa atrast kaut kaadu informaaciju par thaiboksa vai kickboksa klubiem riigaa.. daljeeji man arii tas izdevaas :) atradu arii kaut kaadu diskusiju no 2007 gada gign foruma bet no taa gan nekaadaa skaidriibaa netiku.

mani uzietie klubi ir : http://www.budoclub.lv tajaa lapaa man neizdevaas atrast cenas bet uzzinaaju ka trenera epasta adrese ir SENSEJS@mail.ru !!! B)

tad veel ir sporta klubs reaktors.. kuraa treninji notiek otrdienaas un ceutrdienaas tikai 1 stundu...vienigais treninji notiek no 18:00-19:00 un prieksh taa laika buutu jaapeerk meenesha abonoments par 37 LS !!....

gribeetu dzirdeet atsauksmes par augstaak mineetajiem klubiem vai varbut arii atradiisies kaads kas ir apmekleejis vai apmeklee citu thaiboksa vai kickboksa klubu riigaa ?

Link to comment
Share on other sites

Reaktors ir normals sporta klubs bet shaubos vai k-ko sakarigu tur iemaciisies cik esmu staigajis pa tam visam telpam nekadi boksa maisi u.t.t nebija nezinu ka tagad. Vnk mamma agrak tur stradaja... Reali var pazvanit paintereseties.

Link to comment
Share on other sites

Ir tur gan boksa maisi un viss pārējais. Pats kādu pusotru mēnesi eju uz reaktoru, 2dienās, 4dienās 17:00-18:00. Manuprāt, diezgan vērtīgi, jo tā kā treniņos maksimums esam bijuši 8 cilvēki (parasti ir 4-6), tad treneris spēj pievērst uzmanību katram individuāli un pamācīt katru. Vēl ir laikam sestdienās 18-19, bet es tur neesmu bijis, tas ir pie kaut kāda cita trenera. Un tam trenerim, kas ir 2dienās, 4dienās ir vēl atsevišķi kaut kādi citi treniņi, ja ir vēlme, tipa viņa klubā, bet es īsti nezinu kas tur un kā un kur, neesmu interesējies. Zinu tikai to, ka tur ir daudz cilvēku. Un par to budo club runājot - domāju, ka tur arī ir daudz cilvēku un sākumā, manuprāt, labāk iet tur, kur mazāk, jo tā pareizāk visas tehnikas iemācīsies utt. Kā arī publika tur normāla. Domāju, ka vēlāk, kad jau kaut ko +/- rubīšu, iešu biežāk uz treniņiem, arī tur kur vairāk cilvēku, bet pagaidām īsti neredzu tam jēgu. Un pa to 1 stundu tāpat var labi nogurt, ja cītīgi darbojās. Vienīgi tie 37Ls, jā, bet nu tos var pieciest, jo trenažieru zāli jau arī paralēli vari izmantot kad vien gribi ;)

Link to comment
Share on other sites

o flashback davai mekleeshu rokaa tavu skype niku tad kaut ko sarunaasim. nu es pats jau arii tagad kaadus paaris meeneshus eju vienigais es eju vaacijaa a tagad uz vasaru atbraukshu uz kadam 6 nedeljam un negribas galigi visu izlaist.. te mums tagad treninji notiek 3 reizes nedeeljaa katru reizi vismaz 1 ar pus stundu.. 30 min vairak gan nav daudz bet nu tomer jut jau arii atskjiribu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...