SL1T Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 Esiet sveicinaati GIGN klana memberi! Es(SL1T) un mans klans NrG veeleetos vote tiesiibas uz cs.gign.lv... Pamatojums vareetu buut shaads... 1) Un gign serva(un citiem serveriem) paraadiijushies daudz 4iiteru jo pat jaunaakaas CD versijas tiek uzlaustas... 2) Biezi vien speeleejot gign servaa nav adiminu kas vareetu kikot vai mainiit kartes peec tautas veelmeem... (iipashi noveerojams agros riitos un veelos vakaros...) 3) Veeljoprojaam ir taadas lietas kaa TA un TK par kuraam ir jaasoda ar kick/ban(Ja atkaartoti) 4) Biezi speeleetaaji kempo savaa baazee kur vajadzeetu slay... (nevienmeet admini speelee preteejaas komandaas un neredz ko dara pretinieku speeleetaaji...) 5) Mees klanaa esam tikai 4 - SL!T Wee-Man MONsTRS KanLux. Esam diezgan pieredzeejushi speeleetaaji un Wee-Man ir ar vote tiesiibu pieredzi taakaa mees netaisiisim suudus un neliksim votes kartes saakumaa un citas nejeedziibas Tapeec luudzam iedot muusu klanam ja ne pilnas tiesiibas tad vismaz vote tiesiibas... P.S Luudzu atbildeet TIKAI GIGN klana memberus un ar tiem cieshi saistiitus cilveekus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 1) Un gign serva(un citiem serveriem) paraadiijushies daudz 4iiteru jo pat jaunaakaas CD versijas tiek uzlaustas... aawww 2) Biezi vien speeleejot gign servaa nav adiminu kas vareetu kikot vai mainiit kartes peec tautas veelmeem... (iipashi noveerojams agros riitos un veelos vakaros...) esmu atkaartojis un atkaartoshu veelreiz - man (un citiem adminiem) ir PO par kartes mainiishanu un tas nav nekaads iemesls lai pieshkjirtu kaut ko aj po piepisties pie katra vaarda..... anyway.... tev galva varbuut ir uz pleciem bet vinjaa viss veel nav nostaajies savaa vietaa par ko es arii esmu paarliecinaajies (un es neesmu vieniigais) taaka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted August 11, 2003 Author Report Share Posted August 11, 2003 Vai patieshaam nav nekaadas izredzes ieguut admin tiesiibas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 nu - tas atkariigs no cilveeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted August 12, 2003 Author Report Share Posted August 12, 2003 Nu jaa... Es gribeeju vienkaarshi zinaat vai man vareetu iedot tiesiibas kautvai vienam pasham... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Vareetu jau arii kaads atbildeeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted August 19, 2003 Author Report Share Posted August 19, 2003 Nu plizz atbildiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 4o-to peedeejaa laikaa visu dienu ir kaac admins iekshaa , taakaa sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1T Posted August 20, 2003 Author Report Share Posted August 20, 2003 Blood es tev aapsi kautko prasiiju???? LAHS PILNIIGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 kaads tu noteikti neesi... topicklock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts