tipa elvis Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Man divi jautajumi: 1) Ka man izdarit (man ir e107 webs) lai es mala varetu ko neorginalu ielikt , piem. tur ir clock vote , bet man sana vajag ielikt top admins ka man to izdaritt ? 2) Kadel mana foruma tik daudz spam boti (Ipb) itka ir ta bildes vertifikacija bet tas nepaidz ko darit ? Paldies par paldizibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
unicefs Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 1) Ka man izdarit (man ir e107 webs) lai es mala varetu ko neorginalu ielikt , piem. tur ir clock vote , bet man sana vajag ielikt top admins ka man to izdaritt ? 2) Kadel mana foruma tik daudz spam boti (Ipb) itka ir ta bildes vertifikacija bet tas nepaidz ko darit ? Paldies par paldizibu 1- Ja esi to top admins uzkodējis, tad admin menu custom menu/pages tur bus poga create new menu! Un tad taisi include kodu un aidā - tavs TOP ADMINS ielikts (bet ari pie menu vajadzēs aktivizēt!) 2- Uzliec lielāku anti botu aizsardzību (ja par grūtu, meklē IPB mājaslapā palīdzību vai jautā googlei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now