bullet Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Tātad tiku pie jaunu cieto disku es itkā visu esmu saslēdzis. Kas man jaizdara pēc tam lai viņš strādātu jo man viņš neuzrādās. Kur tieši un kas. Būšu pateicīgs par palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Labaak vareeji veikalaa kad pirki manemt pc liidzi un paprasiit lai ieliek! taa drosaak!! Visticamaakais ka neesi pareizi sasleedzis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kamēr dators ir izslēgts, pieslēdz cieto, ja nezini kā to jādara tad savus pirkstus tur iekšā vispār nebāz. Es domāju Tu zini kas šādā situācijā ir jādara. (Nē, mammai nav jāprasa.) Visbeidzot kad cietais ir pieslēgts, vis ko tev atliek izdarīt ir jānospiež tā poga, kas ieslēdz datoru. Kad dators ir ieslēdzies, parasti uz desktop stāv tāds My Copmuter pieļauju iespēju ka tev tāds tur ir. Nu un tad tur jāparādas diskam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) janci, kārtējo reizi parādīji savu neizmērojamo stulbumu, ar to arī tevi apsveicu ! Lai cietais disks uzrādītos, tas ir jāformatē, un tam ir jāpiešķir attiecīgs nosaukums piemēram "H" Lai to izdarītu, atver Control Panel / Administrative tools / Computer management (var atšķirties, pašlaik izmantoju VISTA) rīku "kokā" sameklē storage, atver to, un tev vajadzētu redzēt 1. HDD un 2. HDD, uz jaunā HDD uzspied ar labo pogu un izvēlies Format, tālāk izvēlies NTFS file system (ja ļauj izvēlēties) un lieta darīta, kad darbība ir pabeigta (uzrādās, ka HDD ir formatēts, tam jau vajadzētu atrasties zem My Computer Kā jau teicu tev nebūs viss tā kā es aprakstīju... Bet visā visumā, +/- līdzīgi būs arī tev... P.S Janci, ja tu ne**** nesajēdz, tad beiz kā pajoliņš rakstīt EDIT: Janci, laikam nekad neesi neko jaunu (Hardware) kompī licis Tādus suņu murgus vēl lasījis nebiju Edited April 26, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Liels paldies lecter man bija nedaudz savādāk. P.S. Ā un ja būtu tikai jāpiesprauž tad es šeit nerakstītu tici man. Edited April 26, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now