OwnEx Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) kapec man nav garumziimes uz datora? vins vnk pazuda no vakardienas restarta.shodien ieeju nav. un kapeec es kad iespiezhu ctrl+t (taa ir tildes vardniica man izmet kko taadu).bilde apakshaa. Ieteikumi ko nokachat, ieinstalet.tikai sakat kaa. paldies. p.s kad spiezhu garumzimes ir taa 'a'a'a'a'a'a''a'a'df'ds'd''df''r'r'r'r'r'e'e'e Edited April 25, 2008 by OwnEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 http://laacz.lv/apostrofs/ nevaig tildi lai dabuutu garumziimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Nu pārinstalē Tildes Biroju - acīmredzot ar to kaut kas noticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Nokacha jaunaku tildi un parinstelee nevajadzetu but vairs nekadam problemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Teddy, viss ok, bet man nevajag taa, ka man uzreiz kkadu tur komatu ieliek.Un man viss savadak griezghas.man vajag kaa bija defoult, a tagad 's's'sd''dds'sd'ds' vo spiedu garumziimi un neka. psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 izdariji ko teicu es ar macho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Pameegini so!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 Tu neteici, tu tikai iespamoji. Atkal 2vas problēmas.Ar garumziimem ok tagad. Vai ir iespējams apvienot abus diskus kopā ? Nu man ir C disks un D, bet C visu laiku pilns, un dators bļauj, bet D tukš.Gribu vnk uzstaisīt no šiem abiem vienu disku. Ja ir, tad sakat kā. Un vēl.Kad ieslēdzu datoru, man tagad parādās tas Administrator.Nu tipa, kur iespied viņu tad iejiet desktop.Var pie vinja paroli uzlikt un veel tur kkadas.Man liekas pei User account, bet neko neatradu. Man tas bija pēc tildes biroja ierakstīšanas. 2 problēmas.HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 uzspied CTRL+SHIFT mož būs garumzīmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Es prasu par jaunajām problēmām!.Izlasi no sākuma. Man tagad intresee tikai 2 probleemas: Vai ir iespējams apvienot abus diskus kopā ? Nu man ir C disks un D, bet C visu laiku pilns, un dators bļauj, bet D tukš.Gribu vnk uzstaisīt no šiem abiem vienu disku. Ja ir, tad sakat kā. Un vēl.Kad ieslēdzu datoru, man tagad parādās tas Administrator.Nu tipa, kur iespied viņu tad iejiet desktop.Var pie vinja paroli uzlikt un veel tur kkadas.Man liekas pei User account, bet neko neatradu. Man tas bija pēc tildes biroja ierakstīšanas. P.S VIss parejais ir ok.Tikai shiis.Pat screenus panjeemu. Edited April 26, 2008 by OwnEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now