uyinaators Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 man ir taads jautaajums, vai kadam no klaatesoshajiem nav shameejais provaiders. Variants jau uz papiira izskataas labs, bet gribeetos zinaat kaa ir dziive. Ja nu kaadam ir, tad nu luuugti luudzu juusu komentaarus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 (edited) es nezinu vai man ir shis inets , godiigi sakot es shajaas lietaas neko nesaprotu Edited October 29, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 tas laikam ir nets ar optiskokabeli ja ir tad man ari taads ir.. ir tas vai nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 tjipa ja ir tas pats nets kas man tad klausies aprakstiishu... Neta aatrums jau nu gluzhi nav tads kaadu vinju tur saralstiiushi nu man ir shitaads +zaibis aatrs +pa nakti , jeb no riit veel lielaaks +gan .com ,gan .lv +prieksh cs'a labs -sestdienaas ,sveetdienaas dazhreiz 4akareejas es nezinu , man patiik shis inets ,sestdienaas dazhereiz izbebos taa deelj.... nu spried pats vai ir veerts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 white-line ... wiņš ta prasīja pa provaideru nevis par i-neta veidu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 godiigi sakot es shajaas lietaas neko nesaprotu es tach jau viereiz teicu ,ka shaas lietaas es esmu galiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 tas optinets izskatās labi cerams ka atkal nav kārtējais - "nets tikai priek Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 nuu vispaar... tīkls aptver Purvciemu,Teiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 maniem draugiem visiem ir optiline nets(es dziivoju Teikaa - pasham ZoneX) un neviens itkaa nesuudzas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 30, 2004 Author Report Share Posted October 30, 2004 maniem draugiem visiem ir optiline nets(es dziivoju Teikaa - pasham ZoneX) un neviens itkaa nesuudzas... itkaa nesuudzaaas...hmmmm....nu man jau galvenais zinaat vai ir normaals pings, bez koliziiijaam utt un vai reali ir taads aatrums kaads tur paradiits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 norm cenas...hmmm dziivoju ar es teikaa....vareetu piesleegt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 tjipa ja ir tas pats nets kas man tad klausies aprakstiishu... Neta aatrums jau nu gluzhi nav tads kaadu vinju tur saralstiiushi nu man ir shitaads +zaibis aatrs +pa nakti , jeb no riit veel lielaaks +gan .com ,gan .lv +prieksh cs'a labs -sestdienaas ,sveetdienaas dazhreiz 4akareejas es nezinu , man patiik shis inets ,sestdienaas dazhereiz izbebos taa deelj.... nu spried pats vai ir veerts.. Un tas viss arī maksā labu naudu Vanne? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 (edited) es domaaju ,ka nevajadzeeja uzrakt shito veco topicku... jaa ,maksaa diezgan daudz manliekas ,ka 20 Ls meenesii vai arii kjuudos... aaa gribeeju piebilst ,es rakstiiju ,ka sestdienaas ,sveetdienaas 4akareejaas ,bet tas pings ,kas bija sest. sveetd. tagad ir noveerst ..labi straadaa visu nedeelju , un visas 24 stundas... es esmu ljoti apmierinaats.. Edited November 8, 2004 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 A ar kādu ātrumu velk no neta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 28, 2004 Author Report Share Posted December 28, 2004 nja taad kads man var kaut ko normaalu ieteikt, vai nee. Laikam jau nee sorry par atkaartoshanos, bija paaraak liels slinkums mekleet shameejo postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Nu baa..sleedz tik klaat kas apmierina un vari atljauties ! Kas te ko gaidiit kko no foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 29, 2004 Author Report Share Posted December 29, 2004 (edited) nu tur jau taa lieta, ka es gribu uzzinaat tas inets, ka mani apmierina uz papiira, darbojas reaali, kaut kaadas atsauksmiites utt. Bet kaa redzams laikam neviens nedziivo manaa rajona ps. man viekaarshi bija taada situaaciija, ka es piesleedzu kaut kaadu provaideeru kursh man soliija 2mbit, bet sanaaca taa ka inets vairkaak nebija nekaa bija Edited December 29, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 ja vajag teikaa, tad Livas dod 1.5 Mbit/s par 15 Ls, tas ir 192 KB/s taa arii vins straadaa, araemes ir leenaakas, iznemot dazas vietas kur ir loti labs kanaals ja nav arii livasa kabeljtelevizija tad laikam nav tik izdeviigi. driiz laikam par tiem pasiem 15 Ls bus 2 Mb/s tagadejo 1.5 vietaa pings visur ir labs reizem ir problema ar izejosho trafiku, kad tas butiski bremzee ienaakosho, piem torrentos vai DC++, citreiz atkal nebremzee. toties pings no siim probleemaam neciesh un cs iet vienmeer ja ir problemas, tad var paljauties uz livasieshiem, tie vienmer visu sachiniis ja problema ir viniem ar serveriem uz kadu laiku piem, tad nav ko ceret, bet taa kaa taa ir liela firma, tad viss vienmer nokartojas un vislaiku uzlabojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now