Kefiirs666 Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Lieta tāda, ka dabūju AmxBanu skriptu, kad PERNAMENT bans = 1 mēnesis (var arī uzlikt vairāk) Gribu šo te skriptu mainīt pret /calladmin pluginu, kurš ir ejošs (te jau kāds lielijās, kad iet) Tā kā man ir calladmin plugins/skripts, gan priekš AMX un AMXX, bet sūdīgi, ka viņš neiet Kurš man varēs izlabot/pārtaisīt dažas lietas calladmin, tas iegūs AmxBanu skriptu! CALLADMIN'am vajag: * Lai mIRC bots normāli piekonektētos un paziņotu un quit! * Izdarīt tā, lai nevarētu sūdzēties biežāk nekā 3 min. * Teksta rakstīšanas lodziņu kā NetGames * Un izlabot vot šo te erroru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Tu esi jocīgs.... Tas taču ir elementāri, lai amxbans perm = ar 1 mēnesi (vai jebkuru citu skaitli).... Vēl nesen Tu te dir$i, ka Tev to skriptu (calladmin) nozaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted April 20, 2008 Author Report Share Posted April 20, 2008 NU ja esi tik kruts, tad davai parādi skriptu, kurš dropos amxbans banu datubazi katru menesi! * Tu tik dirs, nemaz nemāki tādu uztaisīt! Vot ja tev ir elementāri, iemet skripta sākumu! Pašam kaut kāds WEB, kuram jau sorce uzmests...Skriptotājs lielais ibio! Ok, nesaku ka man arī ir krutais web, bet tagad strādāju pie jauna! ------ Jā, man nozaga pašu skriptu, kurš nebija pabeigts!!! VOT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Topics bērnudāzrs .... Btw ja jau māki uztaisīt script, kas dropo amxban db vecākus ierakstus par 1 mēn (lai gan neredzu prikolu no šī script), tad arī tavām mysql zināšanām jābūt pietiekamām, lai labotu attiecīgo kļūdu iekš mysql ... anyway, man šis scripts ir, bet es viņu neizmantoju, .... anyway tur tev vajadzēs arī TCL ( i am not 100% sure) scriptu priekš irc clienta ... es izmantoju amxx scriptu, kas caur socket slēdzas ircam klāt ... easy + server status in chanell ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Lai kautko maniniitu dodies uz bodes sadaļu Par to tavu uber calladmin es pats esmu neemies bet no viena pluginu veidotāja uzzināju ka tas ir domāts vecajām amx versijām , tāpēc var par vinu aizmirst!! Par iznemšanu no datubāzes var lasīt šeit EDIT: un comon kuram vajadzēs to tavu uberskriptu mainiit pret calladmin taisiišanu, ja pats varētu tādu sataisiit Edited April 21, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Par iznemšanu no datubāzes var lasīt šeit Lazda - tu esi stūlbs vai kā? Vecajām AMX versijām Panem *.sma failu un nokompilē un būs tev AMXX un viss ies + Davai gribu redzēt, kā tu uztaisīsi, ka nobano trīs spēlētājus, trīs dienās, katrā savu...un uztaisi skriptu, ka ik pēc tās katras dienas bans izdzēšas, kurš ir PERN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Panem *.sma failu un nokompilē un būs tev AMXX un viss ies + Davai gribu redzēt, kā tu uztaisīsi, ka nobano trīs spēlētājus, trīs dienās, katrā savu...un uztaisi skriptu, ka ik pēc tās katras dienas bans izdzēšas, kurš ir PERN! Kefiir es saprotu, ka Tu gribi redzēt, bet man ir aizdomas, ka ja viņš sataisīs Tu to uzskatīsi par savu "mākslasdarbu" un pievāksi sev, tad taisīsi jauno topik ar nosaukumu "Mani atkal nospēra skriptu"... Pats taisi, ja Tev ko vajag!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Kas ir uz tās 213 rindiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Parasti tas errors maina rindiņas, sākot no 205 - 215 206 $con = mysql_connect($mysql[host], $mysql[user], $mysql[pwd]) or error(""); 207 mysql_select_db($mysql[db], $con) or error(""); 208 $result = mysql_query("SELECT version , status FROM ".$mysql[table]." WHERE projectname = 209 '".$this[project]."'"); 210 while($tbl = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)){ 211 if ($tbl[version] != $this[version] && $tbl[status] == "Active"){ 212 echo '<br><center><small>Version '.$this[version].'<br>Written by SentryIII<br><br>Current 213 Version is '.$tbl[version].'</small></center><br></body></html>'; 214 }else if($tbl[version] == $this[version] && $tbl[status] == "Active"){ 215 echo '<br><center><small>Version '.$tbl[version].'<br>Written by SentryIII & 216 Kefiirs</small></center><br></body></html>'; + Kiwix - tu esi mazgadīgs stulbenis! Edited April 22, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now