#wL.Media Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: godiE BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: -=0ld-Scho0L=-PsiX BAN] Iemesls banam: badboy nelaimigais BAN] Bans uzlikts pirms 34 dienam 3 stundam 6 minutem 54 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: badboy nelaimigais. Vairak info Tātad mans niks ir lawjuu un shodien pirms kaut kur divam mapem speleju csdm'a tur vel bija l33t i Monkey D luffy un vinjs mani nobanoja uz 5min XD par pingu un tad pagaidiju divas mapes eju ieksa mierigi speleju tad man i nets noglukoja un izmet no cs , dissconnect from irc, kar4 itka izrubijas nets un eju atpakal serveri viss okey connecting i w00t... banans Kā redzat dabuju kada 11gadiga ip un mans nets nemaina ta ip katru dienu =/ tas bija gluks kas ir laikam ik pa gadu tadle butu jauki ja man uztaisitu unban huh nesakiet tos 10ls es nesaprotu par ko man maksat 10ls ja neko neesu izdarijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 nu bet tad nomaini ip atkal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 O ja so es aceros de_train mape, tev bija ap 500 - 600 ping tadel bans. tev ip nomainijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Atvainojos, ja es šeit nedrīkstu rakstīt, bet gribējās pateikt, ka pēc manām domām, visiem kuriem mainijusies IP un kuri raksta sūdzību vajadzētu likt wārnu. Šis jau ir izrunāts milzumdaudz reižu un jābūt īpaši stulbam lai nevarētu izlasīt šī posta pirmo punktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 1kart noteikumi visiem ir vienadi,bet no otras puses stulbums shadaa gadijumaa maksaat par shaizi!Media moshken vnk uzvani provaiderim lai IP nomaina atpakalj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 Pirmkart man ir radio nets ar atrumu 1mbit/sec iedomajaties cik aatrs man pings cs'a ap 300 ir un IP nomainijas man pirmo reizi muuzha shodien bet sho netu jau 3gadus lietoju diivaini ne? + nomainijas tieshi uz chitera IP + par ko man warn jaliek padoma ar galvu par to ka es gribu spelet csdm'a? huh superigi vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 man pings cs'a ap 300 ir un IP nomainijas man pirmo reizi muuzha shodien bet sho netu jau 3gadus lietoju diivaini ne? + nomainijas tieshi uz chitera IP + par ko man warn jaliek padoma ar galvu par to ka es gribu spelet csdm'a? huh superigi vnk Spelee pubaa,tur tev banam nevajadzetu buut!UN ja tev pings 300 ikdienaa,tad tu parejiem tikai traucee speleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) tev ip nomainijas ? ja tas nebija pirms 34 dienām..tātad viņš tikai iekšā serverī..so..viņš runā taisnību..kā viņš tiktu iekšā serverī ja būtu bans un kā viņu varētu nobanot par pingu..JA VIEN KlumpaHLTV neuzlika banu pirms 34 dienām un tagad saka par TO reizi kad atcerās.. :/ bet nu sory par manu postu Edited April 18, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 Tā pirmākrt paldies CJxx ka domā ka es runāju taisnību es arī runāju taisnību.... es nēesmu daunis lai spēlētu ar šādu super niku: -=0ld-Scho0L=-PsiX + Es serverī BIJU pa dienu kādas 3mapes izspēlēju tad M D L mani ban dēļ pinga uz 5min pagaidīju 2mapes vai cik tur eju atpakal skatos 4on4 de_vertrigo pēkšņi man Connection problems, mirc'ā dissconnect, skyps izslēdzās pēc 1min viss ok eju iekšā visur skypā, mircā un serverī skatos banned cik reizes jāstāsta sakrita IP un ko man tagad darīt (10ls nav izeja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now