getpix Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Labdien pasakiet luudzu kaa var uzlikt php fusion normaalu hostu kaaadu es izdomaju nevis ar domain piemeram oo.lv. man ir web laba ar php fusion bet nevaru uzlikt hostu , es velos uzlikt kaaa manu 1 web lapu taa buus taada www.piemers.lv es kad uzlieku uzspieshu save tad ieeju internetaa un raxtu sho web linku un man paraaada ka nestraaadaa ... pALIIDIET LUUDZU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
getpix Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 vai pasakiet kautkadu programmu caur kuru var taisiit web labat , kur var ,kad instaleee uzraxtiit hostu kaadu es veelos! vai nu pectam uzraxtiit PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 notepad ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 getpix tu pats saprati ko uzrakstiiji? labak ieteiktu tev iet aaraa ar draugiem, jo nu tu gandriizneko nezini, tai skaitaa pat pashus pamatus. Palasi tutus, pasties PHP, pameklee kko GOOGLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
getpix Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 es zinu bet man vajag kkadu programmu kur ir uzreiz HOSTname RapuLis iedod luudzu savu skype niku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Nav tādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 autor, tev tiešām vēl jāpaaugas tas ko tu gribi ir domēns un to reģistrē par naudiņu (lielāko daļu) pēc tam dari un liec kur gribi p.s. 30 sekunžu ierobežojums starp postiem ir par daudz es parasti apskatu new posts un saveru Fx tabos visus vaļā kas interesē un es lasu ātri kaitina ka 30 sekundes jāgaida netīšu (un tīšu) double post novēršanai ir citi līdzekļi un īstus spamerus neapturēs arī 30 sekundes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) baarbijvecis said: Eu, beidz, es 30 sekunžu laikā jau paspēju atbildēt uz 2-3 topikiem Man "View New Posts" 20 sekundes ir par daudz Šitādiem gaiļiem gan ir pohuj, cik sekundes. EDIT poga ir miglā tīta. Lai lieki nespamotu, teikšu tikai vienu : nic.lv Edited April 18, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts