SchWarZ ;) Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Lieta tada, ka novilku speeli, bet vienkarsi vina nepalaizas.. Prosta nepalaizas, ne kads errors nekas, uzinstaleju 10 DirectX, bet nu nekas nepaliidz.. Kas tur pa vainu? Edited April 18, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Man patīk šitādi topiki! Es uzvelku bikses, bet netaisās ciet. Kas par problēmu ? Tapēc, ka prasības neatbilst, ir viens variants. (pa resnu esmu) Tapēc, ka spēle vnk ir kaut kāds neveiksmīgs cracks. (poga par lielu iešūta) Ja no torrentiem vilki, palasi komentus, varbūt neesi vienīgais. (sievietēm.lv nav nekādas diskusijas par biksēm ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 vi;lku pa tieso no steamotas majaslapas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Es uzvelku bikses, bet netaisās ciet. Kas par problēmu ? Tapēc, ka prasības neatbilst, ir viens variants. (pa resnu esmu) Tapēc, ka spēle vnk ir kaut kāds neveiksmīgs cracks. (poga par lielu iešūta) Ja no torrentiem vilki, palasi komentus, varbūt neesi vienīgais. (sievietēm.lv nav nekādas diskusijas par biksēm ?) -:D:D -pasaki adresi kur vilki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 shwarz! Man arī taspats , nezinu kas pa vainu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 :D:D -pasaki adresi kur vilki? Idiot, ja tu izlasitu ko es rakstiju tad saprastu. Vilku caur steamu jau no turienes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Tipa iet, ja nokačā šo un iekopē spēles direktorijā. piemēram: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\trackmania nations forever kur atrodas tādi faili, kā TmForever.exe testapp.exe binkw32.dll u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 man liekas, ka tu nepareizu linku iedevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 Vo iet, danke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now