husis666 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Instalējot IPB forumu beigās uzmetās šāds erors, apmēram tāds pats erors uzmetās instalējot vbulletin forumu.Kas par vainu varētu būt?P.S. ja tas ir svarīgi lietoju Win Vista Edited April 15, 2008 by husis666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 simts un vienu reizi man tā ir bijis, sāc instalu pa jaunu un gan jau, ka aizies. Nevaru palīdzēt precīzāk, jo sen neesmu ar IPB ņēmies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Mēģināju kādas 10x instalēt pa jaunu bet nekas nemainās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 mysql versiju nomaini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 paarbaudi MySql, un pasties vai tabulas ir izveidotas vispar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ja nepamanīji, tad errors ir par tabulas izveidi. ipb pats veido tabulas un arī datubāzi taisa pats, ja ieliek ķeksi. te ir problēmas ar mysql versiju. varētu būt par vecu vai arī par jaunu. es te kaut kad instalēju jaunāko mysql versiju un man vairs negāja vecie joini SELECT test1, test2 FROM table1 t, table2 tt WHERE t.id=tt.table1_id šo izpildot, mysql meta kaut kādus errorus ārā, ka lauki neeksistē, kaut arī viss bija vietā. pārrakstot kā : SELECT test1, test2 FROM table1 t LEFT OUTER JOIN table2 tt ON tt.table1_id = t.id viss bija čikeniekā. tas tikai nozīmē, ka kaut kas nav ar mysql versiju kārtība. uz pēdējās xampp versijas man izdevās uzinstalēt IPB bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now