Fragrancer Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Tātad esmu izveidojis forumu, kura galvena funkcija ir informācija par CS serveru izveidi no visiem aspektiem ... foruma sadaļās tiks apskatītas visas problēmas pa kategorijām, tādējādi viss būs pārredzams ... ja interesē - lūdzu - pivienojaties, ja nē ignorējat. Neuztverat šo topic kā spam, jo tā mērķis nav reklāma, bet gan informācija. Šo forumu izveidoju, jo reāli šis ir nepārskatāms un nesakārtots - nereti nekvalitatīva satura (pamācības), kā arī pašam viens no laika nosišanas variantiem ir atbildēt uz citu jautājumiem un atbildēm un tādi cilvēki ir arī bez manis vēl ... Tātad foruma adrese ir CShelp.pro-9.lv . Paldies par uzmanību ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) O! Cerams ka paliks mazāk tizlu topiku autori. EDIT: Tur smuki vis sakārtots. BTW: Forums tīri smuks, tikai es nesaprotu kapēc šeit labajā stūri ir vajadzīgi vistas loga taustiņi? Edited April 15, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Man reģistrācijas kodu nerāda rāda tikai Bit Code! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Jap, repair that !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Vēl aizvien es gaidu kad salabos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Nu tā jau diezgan smuki un sakārtoti Vienīgais, cik tur daudz cilvēku ies utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Islaicigi nonemu bildes parbaudi - liels gluks - un nebiju ieverojis ka uz IE neradas ka vajag ... kludas izlaboshu - bet nu anyway ta viss ir funkcionejosh tagad .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Ja tiešam, piekriitu jancim. Edited April 15, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salveens Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Hmm, es lietoju FF, un kad piemēram izveido topic ect. dara. Tad parādās DOne un balta lapa. Pašām jāhito enter lai parādītos rezultāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Es nedaudz parlikshu foruma tehnisko pusi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now