Ducatii Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Laikam nav gluži īstā sadaļa, bet pa cik spamu lasa apmēram 7x vairāk kā problēmu sadaļu un man pēc iespējas ātrāk vajag kādu padomu, tad atļaušos iepostot šeit. karo4 man uzlika banu uz irc.lv servera par, it kā, kaut kādu vīrusu. Nezinu kas par vīrusu, bet darīju visu to pašu, kas parasti palīdz šādās situācijās. Pārinstalēju mircu un nosūtiju pm irc administrācijai. Parasti viņi noņem banu, bet tagad jau kādas 2 nedēļas netieku mircā. sūtu vēstules ik pa dažām dienām, bet nekas nenotiek. Kad slēdzu mircu tad pārādās šitas Gan jau jums arī kādam tā ir bijis. Kā lai tiek galā ar šito sūdu ??? P.S. Pie reizies pajautāšu vai čakarējoties ar SMAC var kaut ko nobrucināt kompim ? Edited April 11, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 kompi noskeneeji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Mirc'a folderii vajadzeetu buut diviem failiem - X un A, izdzees vinus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 Jā kompi skanēju vairākas reizes. Un tādus failus a un x neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 SMAC, neko nevar nobruciinat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 nokacha "trojan remover" un tiksi no tā mēsla vaļā, vismaz es tiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now