Rambans Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Kr4 ta ka es varu uztaisit uz css servera kadu modu ka es tur varu pievienot pluginu plzz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 VNK ieej Steam paņem tools un nolaadee shito >>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 THNX bet sory ka uzdodu stulbu jautajumu bet ka e stani steam varu tikt un ja man ir tas dedicated server ka es uz vina varu uzlikt gungame modu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 galu galu atbildi uz savu jautajumu atradu pats domaju isuma izstastit varbut citiem noderes tur ir jaieliek kadas 4 lietas (Es_tools, mattie_eventscripts, manis admin plugin un savu modu ko jus velaties tur ievietot) nezinu vai ta ir visiem modiem bet man uz gungame kad es esmu visu salicis un palaizu serveri consule ir jaieraksta es_load gungame4 domajams ka ta butu jadara ari ar citiem modiem! ceru ka ja gads gribeja zinat tad vismaz tagat zinas virzienu ka jataisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now