eziic Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Sveiki, tautieši. Runāšu īsti - atceros, ka vecajā wordā bja tāds navarots kā dokumentu paraugi [fo' example iesniegums, līgums etc.]. Varbūt arī nebija, tādā gadījumā esmu kaut ko sajaucis. Enīvei, tagad ir vajadzība to stuff'u atrast uz vistas worda, kas man nu nekādīgi nesanāk. Var jau būt, ka wordam tādu navarotu nav, tāpēc ja tā, tad varbūt kāds man var iedot kādu adresi or somethin' kur atrast tās lietas. Jau iepriekš milzīgs paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 tas nav wordā, bet tildē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Cepums samurajam, varam lockot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pirms to daru, vēlos vēl piebilst, ka words nav vistas words, bet gan offisa words. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts