SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Sveiki, tatad mosk kads zin kadu trackeri, jeb sazin ko vel, kur varetu novilkt so zveru? "Mac OS Leopard" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Ja Tu domā ar OSx86, tas es viņu vilku 3 dienas no rapidshare.com, jo tur ir limits uz IP. stundā fails. par cik man ir proxy un pieejami divi kompji caur mstsc, man tas mazliet samazināja vilkšanas laiku. tur ir 35 faili 100mb lielumā. crackots installs. ieraksti diskā, iebūto un instalē. Tev paveicies, ka man ir bookmarkos links saglabājies. http://epam70.wordpress.com/2007/10/15/mac...sse3-incl-ppf1/ Enjoy! Edited April 9, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Oi, liels paldies, nio rapida savus 150kb/s izspiez, taka pec paris dienam jau bus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Nu tur ir tā čakarīgi, bet nu ko darīt. Pacietību un viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now