Bertuliinii Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Skatījos vienu topiku, sagribējās izmēģināt TF2, startēju un izlec šāds errors. EDIT: Piedodiet par drukas kļūdu, nosaukumā. Edited April 7, 2008 by Bertuliinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 lol, pēc nosakuma es domāju tu prasīsi kas jādara pirmā seksa laikā par tēmu: izskatās, ka tev kaut kas nav sapačots kā vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Nolādēju TF2 no Gamerx, + paču GamerX.Lv TF2 v1.0.2.2 - v1.0.2.3 PATCH Varbūt ir cita vieta, kur nolādēt TF2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Bet tev jau bija javelk visi patchi saakot no 1 liidz 6, nevis tikai 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 starp citu, ir jau arī apkopotie patchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Man arī ir šitais pats errors!Laikam jaucu secību ar tiem pačiem instalējot.Bet ar tiem apkopotajiem pačiem arī pietiek, ja?!Nevajag jau vairāk neko, šitais:http://www.gamerx.lv/?id=faili.Pilnais ielāps un viss kārtībā? P.S.Lejuplādējot to pilno ielāpu spēle darbosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Cik es no tevis sapratu apkopotajos pačos ir iekšā visi tie seši pači, kas mums būtu jāinstalē pa vienam.Nav jau jāuzinstalē tie seši pači + vēl apkopotie pači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 nu piemeram ja tu noladeji speli no gamerx kurai versija bija 1.0.1.7 tad tev jānolādē visi ielapi sākot no pirma ko uzrāda taj listā, ja novilki 1.0.1.9 tad tikai no ta kur rakstits 1.0.1.9.-1.0.2.0 un pārejos un jainstale augosa secība, pilno ielapu šeit domaju ka būschakarīgak pielietot jo vins ilgak lādesies un tikunta bus jainstale 3 pachi.... ak ja fruktainais izmanto pogu edit! ja pec tava posta nav neviens atbildējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 tofik necel augšā vecus postus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ja butu vērīgak apskatījies tad pamanītu ka nevis es ceļu bet fruktainais uz kura jautājumu esar atbildēju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts