Fruktainais Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Sveiki visi gignieši! Jūs jau visi droši vien nojaušat, kas es esmu! Es vēlos vienu komandu-slay,slap!Šo komandu vēlos, lai varētu iekustināt spēlētājus, kas vienkārši sēž un bāzē kūko! Vēlos tādejādi pālīdzēt gign pub spēlētājiem kā arī adminiem, tad kad Jūs nevar redzēt pubā.(pēdējais palīgt. ir domāts par adminiem) 1)Serverī-pubā uzturos katru dienu aptuveni 3h.Laika posmā 19.00-23.00-darbadienās, bet brīvdienas jau 10.00-18.00. 2)Šajā serverī esmu nospēlējis 228h. Admini kas mani varētu rekomendēt ir Teddy,godie! Par mani vel nedaudz:viss ko es daru, ir spēlēju cs, basketbolu, un mācos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ok, tuuliit uzlikshu tiesiibas. var lokot ciet topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 fruktinsh vai fruktainis is there any difference !? 1 posts foruma tas nozime aktivitate nulle ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 nav nekāda atškirība mahmed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 pinky, tu to nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (edited) Neko es nerekomendeeju! un peec shii topika juutos mazliet apmulsis + cik zinu niks tev arii nav regjistreets.. Taa kaa par tiesiibaam pagaidaam vari aizmirst Edited April 5, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 skaidrs-paldies par to pašu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 patīk čaļus azēt, ja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 Nē, nu es saprotu gign ir labākais serveris Latvijā, bet man radās jautājums kā te vispār var dabūr kādu komandy?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Author Report Share Posted April 5, 2008 shii topika juutos mazliet apmulsis + cik zinu niks tev arii nav regjistreets.. Taa kaa par tiesiibaam pagaidaam vari aizmirst ok, ok!es jau droši vien gribu tās tiesības, lai kaut kā savā ziņā izceltos, ja jau tā-tad čista man nevajag arī neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts