Bowty Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Kur rīgā patreiz var nopirkt 1.6 un CS:S steamu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Interneta veikalos un 636 636 atrodās Origo un Bruņinieku + Čaka ielu stūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Es varbūt kļūdos, bet šķiet, ka veikalā stīmu nopirkt nevar, jo tā ir bezmaksas programma. Savukārt, orģinālās spēles var iegādāties daudzās vietās. Protams to darīt caur stīmu ir lētāk ( http://www.steampowered.com ), pietam stīmā nav jāuztraucas, ka pazaudēsi vai nočakarēsi disku. PS. Es ļoti atvainojos par vārdu "nočakarēsi", nespēju atrast savā vārdu krājumā neko piemērotāku, lai izveidotu šo teikumu pēc iespējas precīzāku manai idejai. Edited April 2, 2008 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Savukвrt, orмinвlвs spзles var iegвdвties daudzвs vietвs. Protams to darоt caur stоmu ir lзtвk ( http://www.steampowered.com ), pietam stоmв nav jвuztraucas, ka pazaudзsi vai noиakarзsi disku. PS. Es пoti atvainojos par vвrdu "noиakarзsi", nespзju atrast savв vвrdu krвjumв neko piemзrotвku, lai izveidotu рo teikumu pзc iespзjas precоzвku manai idejai. Tas jau tвpat ir pofig, vai tu saиakaєe disku vai nз, steam kontв tad tв spзlз paliek... un to var nokaивt jebkurв laikв, tapat, kв spзles, kuras pзrc caur steam store. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 pag. Man ir steam es nopērku spēli. Man viņa nokac''ajās. Iztērēju 50$. Kr4 nobrūk PC nopērku jaunu. Ievadu savu Login - PW un to spēli kačāju pa jaunu ikai pa velti ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Tev ir jāizmanto accounts, uz kura spēle ir nopirkta. Ja spēle uz datora nav, tad tev tā ir jānovelk, un tikai tad tu to varēsi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Endij...tieši tā, beztam, ja ir vēlēšanās tu vari aiziet, teiksim, pie drauga u8n arī pie viņa paspēlēt savu stīmoto spēli, kā arī darbā, skolā vai kurvien vēlies. A kā ir ar tām spēlēm kuras nopērk veikalā....viņas tipa var pievienot akauntiem sanāk? Edited April 2, 2008 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Cik sapratu diskā ir kāds CD-Key's kuru jāievada stīmā, un laikam tad tā spēle pievienojas.. x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 x3 Tieši tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ja gribi vari no manis nopirkt pa 5Ls atdoshu. CS 1.6 pasham apnicis spelet un vajag naudu ja interese pm man Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Savukārt, orģinālās spēles var iegādāties daudzās vietās. Protams to darīt caur stīmu ir lētāk ( http://www.steampowered.com ), pietam stīmā nav jāuztraucas, ka pazaudēsi vai nočakarēsi disku. PS. Es ļoti atvainojos par vārdu "nočakarēsi", nespēju atrast savā vārdu krājumā neko piemērotāku, lai izveidotu šo teikumu pēc iespējas precīzāku manai idejai. var viņu nopirkt arī veikalā, to keju. vienkārši līdzi nāk arī disks. netā pērkot, protams, sanāk lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bowty Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Emmm... Nav kāds veikals kaut kur pie Olympias or Meža ielā nu kautkur tur.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bowty Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 HEEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Pats pameklēt nevari? Olympijā ir 636 2. stāvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now