Swear^ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Bija viens topiks kā noņemt ipb forumam copyright ar kodu! mekleju netradu varat ludzu iedot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Zagt ir slikti + labāk nevis Tev kodu dot, bet pa seju... :@ nav kauna vienkārši ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Tu mlje idiots doma ar galvu, Ko tu izvēlētos par velti paņemt vai maksāt bez tolka? cirvis! Tev Pašam ir 100% nepirkta versija! Edited March 31, 2008 by Swear^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 siikais miizeli, darbu sameklē, nopelni naudu un nopērc, neredzu, ka forumam nosaukums būtu mainīts uz werez un hacking ! Besī šitie sīkie smerdeļi, kas ne santīma no savas kabatas nav izdevuši, dzīvo uz vecāku rēķina un vēl zog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jā man forums nav pirkts... Bet tāpēc man stāv © un ar to nekaunos... Atkārtošu to, ko vienmēr - cilvēki cik ilgi taisa krutus skriptus, bet tādi kā Tu tos grib "savākt par velti"... Iemācies arī pats kaut ko lietderīgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Tev Pašam ir 100% nepirkta versija! Tu naxuj pidar, zini kas ir autortiesības, bļaģ kad būsu večuks tevis veikto darbu, paņemsu nopizģīšu un uzņemsu uz video kā to apmīžu pie tava dzīvokļā, vai šķūņa. Ielikšu visur! p.s. Tev enka nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Tātad, es nevaru lietot novilkto versiju? Es domāju nepirkto. Edited March 31, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Vari, bet copyright jaatstāj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Mana drauga forumaa, nahrinizeejaam to suudu, viena iemesla deelj, jo tas bojaaja lapas footeri, taa jau uz vinju pox, jo ipb tak pa gabalu var atpaziit, katraa zinjaa ieteiktu parakties pa index, neesmu iisti paarliecinaats, bet kkur tur bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Grov3r tu nopietni domā to ko saki ? Ja jā tad tu esi vēl naivāks par bērnudārznieku ! pat ar kopyraitim tev nav tiesības izmantot pirātisko IPB versiju ! Samaksā un tad varēsi ar tādu dzīvot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 TEEEEE - aizrijies un beidz dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Tev Pašam ir 100% nepirkta versija!toties tava galva būtu kādas minūtes 10 pret sienu jādauza un tad moš varētu piekurbulēt ieej veikalā, redzi saldējumu - ko tu izvēlētos? par velti paņemt vai maksāt bez tolka? un vispār - kā tu zini, kas viņam ir un vai viņam vispār ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now