traktorists^ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 kr4 lieta tāda, džeks mani smagi appisa, ar ko es biju 50/50 rēķinājies, bet tas tā. Uzbrūkam visiem gabbar ciemiem, jo armija patiešām nav liela. Galvenais tos nonest. Sīkāku plānu sazīmēšu vēlāk, bet, pašlaik vajadzētu uzbrukt kroperim (baghdad) un tad visiem pārējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouTum Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Emmm.. Par ko vispār iet runa ? A to es neko te nejēdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 (edited) ņu, tas nozīmē, ka tev te arī īpaši nav jēgas postēt. tātad, ko esmu pasācis. 1. 2. 3. nepatīkami, ka catas zaudēju ir vēl, bet slinkums. kr4 ceļu catas un nesīšu nost, sākot, no mazākā. nekas dižš jau nav, bet tik un tā. edit: reāli man nebūtu izredžu, bet, ņemot vērā to, kāds lohs viņš ir, man ir reāla šanse bet, lūdzu, ja kāds šo redz, lūdzu palīdz. laikam tas būs diezgan bezjēdzīgi, bet tomēr kautko pierakstīšu. mana doma ir tāda: es attīru visus ciemus no troopiem, jo zinu, cik daudz katrā ciemā tie bija, jo pats kādreiz vadīju to acc, bet, man nav catu, so to varētu izdarīt jūs. nav nozīmes, cik ilgi tie ies, galvenais, lai tiek līdz turienei, jo par pārējo es centīšos parūpēties. galvenā prioritāte: nodragāt kropa fieldus tālāk noteikti jāsāk ciemu pilnīga izdzēšana. sākam, protams, no mazākā. reāli tur stone mansion nekur nav normāli attīstīts, so nodragāt celtnes nebūs īpaši grūti. Edited March 29, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Teorētiski viņa 15 cropperi labprāt pārņemtu, bet negribu zaudēt pārāk daudz kareivjus, tāpēc lūgšu Risku, lai noskauto šo ciemu! Armija it kā ir liela, senators arī ir, tā ka pa visiem mēs viņu nonest varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 da nē, ja man būtu catas, pats viņu nonestu, bet tās kautkā dīvaini viena pēc otras tika nosistas Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Man uzreiz rodas jautājums, cik ilgi jūs spēlējat travian, ka tik gudri runājat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Gudri runat ar jamak, bet tas ir komandas darbs... Tak,varesu (centisos) palidzet ar paladiniem un catam ,kas izies no corseda ciema 27|54 Tikai sakiet laiku,kad ir izsutita juseja armija,jo negribetos papist 700 paladinus,kuri ir def zaldati... un palidzesu no mersy acount... kur bus catas+ 300 imperian un ( nedaudz ) Equites Caesaris ceru uz turpmako sadarbibu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 eu, džeki, es pats to akk. attīstīju un domāju pamazām pārņemt, tomēr viss sagriezās kājām gaisā. Tāpēc, nezinu, ja jums nav iebildumu, kroperi es vēlētos aizsist, jo dēļ viņa es jau savam capitalam nojaucu palace lvl 15 + viņš man ir ļoti tuvu. Vispār es tur jau turēju savus troopus, tomēr tagad tie ir pie manis, un man krops ir apmēram -1700 karoč: visi, kas piedalās, ieraksta šeit laikus, cik ilgi tiem ir jāiet ar off armiju un catām, tad redzēsim, cikkos jāuzbrūk. Bet derētu tā čotka visu izdarīt, savādāk vēl reinforsus savāks. ja kāds var, lūdzu noskauto ciemus: BAGHDAD;ERBED;FUJAIRA;ASTAKHAN un ieraksta šeit troopu skaitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ai, atdodu 15 cropperi Jums, neapskatījos, ka jāiet 27h tikai ar chiefu, ar catām noteikti būtu vēl vairāk Nu varēšu palīdzēt uzbrūkot 2500 Imperians + 250 Equites Caesaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 būtībā uzbrūkam visiem ciemiem, tikai bagdādei nīcinam granary, pārējajiem, sākot ar mazāko, sūtam uz fieldiem, granariju. Zorg, ja tu neuzbrūc ar catām, tad noteikti uzbrūc baghdad. un neaizmirstam par fake attacks. p.s. vēl aizvien gaidu laikus, cik ilgā laikā jūs līdz turienei varat nokļūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 kr4 sākumā nonesam, tad gan jau izzīlēsim, kurš ciemu ņems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Baigā jēga viņu nonest, labāk uzreiz pārņemt un miers, lai pēc tam visas resursu mājas, kā arī pārējās nebūtu jāceļ pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 ņu, ok, tad sūti chiefus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 uz brīdi visu vajag atlikt, vai arī man būs pisdi no palindrom. reāli, palindrom man pateica, ka esmu iekritis Despondency acīs, un tagad itkā mani esot jāiznīcina. who knows.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 saksim ar to ka es biju arii vienubridi gabbara sitteris un neiesaku ar to puisi speeleeties, jo shim attiecibas gan ar to ffh galveno bija labas kaa arii ar paareejiem apkartejiem ffh. taa kaa vari patiesham uzrauties uz ffh, un gan jau tur tavi 1k falanki bus kakim zem astes. bet ir jau arii otrs variants: gabbars ir simcity tipa speletajs un ir iespeja ka shis ir ljoti neaktivs un tad var patiesham to pasist, bet nu palubomu neiesaku to dariit, labaak cyclopu sitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 well, gabbaram ir jauns owneris Otrkārt, es esmu runājis ar Palindrom un Despondency, Palindroms bija vairāk negatīvi noskaņots, lai gan ar viņu varēja visu sarunāt, bet Despondency gan bija foršs Vopšem man tika piedāvāta vieta FFH, tad es varētu dauzīt gabbaru cik vēlos, bet pašlaik, despondency teica, ka, ja es neesmu ffh, nebūtu labi gabbaram uzbrukt. Tas tāpēc, ka savādākā gadījumā citi ffh'ieši man uzbruks un despondensijam nāksies sūtīt viņiem atkal vēstules, lai neuzbrūk Btw, es nezinu, vai ietu uz FFH, jo žēl piečakarēt HELLAS vadītāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ja nav noslepums kapeec gabbars pameta sho serveri? ej uz ffh jautraak speelet buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 Viņš teica, ka viņam, ķip, laika nav, jo jāspēlē vēl franču serverī itkā... Kheh, tas jaunais lopiņš (gabbar owneris) atkal mēģināja man kko izdarīt, tikai atkal pazaudēja visus savus troopus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now