S_P_O_X_X_X Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Vai kāds var iedot pamācību kā viņu uzlikt? mlljin taisiju pēc gign pamācības un kā es ieslēdzu serveri tā viņš uzreiz izslēdzas! bet visu esmu salicis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predis Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Gigna pamācībā tas links man liekas tagad iet uz 1.8uzliksanu nevis realite hl guard.Tagad jau jaunakais ir 2.4 kuram nenak lidzi hl_guard.dll un nezinu ka uzlikt (tapec ka slikti zinu rus/ sore) Edited March 28, 2008 by Predis Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 (tapec ka slikti zinu rus/ sore) es ar sliktu ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 man arii ir taada probleema!!!! Ka iesleedzu uzmet error un izsleedzas bet zinu kur vaina: dll failos! bet kaa labot nezinu! Lazda naac talkaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Peec gign'a pamaaciibas viss gaaja + tas ir iistais un vieniigais, un jaunaakais (vismaz uz doto briidi) RHLG. Taa ka nevajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ko taka nevajag man saaaakumaa gaaja bet tagad vairs neiet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 man ar dont send un off Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 nu wot man tieshi tas pats kad no modules/plugins.ini iznemu tos 2 teikumus tad straadaa bet neskanee Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 lazda kapec ta notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 pamācība kā uzstādīt rhlg Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 nu kapeec error met del: hlguard_mm.dll un hlguard_mm_optimized.dll kaa to labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 pamācība kā uzstādīt rhlg Mes taisajam ar to pamacibu un vislaik serveris sledzas ara delj tava rlhg Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 nu pareizi tu saki!! kaut vai paartaisi par jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predis Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Esvilku no http://reallite.cs2.ru/ un tur nav neviena dll faila tur kautka savadak jadara,bet nezinu ka.Un agrak ar gaja pec tas pamacibas tagad ne.Pamegini pats noladet sevis likto un uzlikt,tur ir 1.8versijas dll un tapec nokaras. Edited March 28, 2008 by Predis Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 aij nelauziishu galvu likshu 1.8 versiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 tgd daleca vajag hlguard 1.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 hlguard 1.9 n10 ir labs, bet lago. Hlg ir bullshits kjer tikai aliasus. Vajag ko jaunu uztaisiit, bet dzirdeeju ka buus RHLG 3.0. Bet hlguard`a nebūs, jo viņi beidz taisīt tā kā 1.9 n10 ir pēdējais, nu es nezinu moš kāds pediņš paņems un taisīs ar kādiem UBERPRO speciālistiem. Derētu jaunu šitu uzmaukt HLG jau novecojis. Tagad ir iznaacis kkaads jauns aimbots, un ir vnk čau, es to baltgames viģiku redzēju. Tagad ar to čītu moš busteri varēs apiet, un tādēļ vairs daudzi cs'u nespēlēs dēļ debīlajiem čīteriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Tagad ir iznaacis kkaads jauns aimbots, un ir vnk čau, es to baltgames viģiku redzēju. Tagad ar to čītu moš busteri varēs apiet, un tādēļ vairs daudzi cs'u nespēlēs dēļ debīlajiem čīteriem. es biju domajis realite iet kopa tikai ar 1.9 hlguard,man tgd aizgaja sakombineju realite hlguard 2.4 kopa ar hlguard 1.9 no ukrainu kopa salikta servera un vola. man detecto bunny hop kad leka azteca vot tas ir reka paleka ar duck pa kastem un iet varni par bunnyhop uz cdhack testejis neesmu Edited March 30, 2008 by Whiplasher Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Whisper....Neticās ka tev tur bus k-kas labs Man ar bija nosaakuma 1.9 un 2.4 vins nekeera AIMU un Vienu k-kadu speed HACK uztaisiiju pats k-kadu nez kaadu itka 1,9n1,10 +2,4 un viss iet 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Man ar bija nosaakuma 1.9 un 2.4 vins nekeera AIMU un Vienu k-kadu speed HACK uztaisiiju pats k-kadu nez kaadu itka 1,9n1,10 +2,4 un viss iet 8) es gribretu plugina source jeb sma failu dabut varetu kko pachakaret daudz maz ar antichita configiem un butu ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Manuprāt, pat Tev par naudu to neviens nekad nedotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 jadabu decompilers Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 nedabuusi Savu SMA. ? tulīt......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Nekāds .sma skripts vispār nav vajadzīgs, visu var izdarīt caur .cfg failiem! Es nomainīju pilnīgi visu un man strādā perfekti! Sākumā arī domāju dabūt skriptu un kko mainīt, bet izmainīju visus .cfg failus, kas nāca līdzi (VISUS) un viss ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Es nomainīju pilnīgi visu un man strādā perfekti! Sākumā arī domāju dabūt skriptu un kko mainīt, bet izmainīju visus .cfg failus, kas nāca līdzi (VISUS) un viss ir ok! nu ja jau tu esi tik gudrs ka tad tu reklamu nonemtu ??? cfg faili pats tos cfg failus parjaucu,neka jedziga tur nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now