TomassN Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Sveiciens visiem kas lasa. Rakājos pa YouTube meklēju dziesmas ko varētu kompī sarakstīt ... Nu atradu, bet šai nezinu nosaukumu nu ja kāds zin lūdzu pasaka smile.gif Edit: Trap or Die ir albūma nosaukums Velviena problēma! Nesen pa TV1000 redzēju kip kā taisa vienu movie ... Idejāla bankas aplaupīšana .... džeks/i maskās un saulenēs .... vienu lomu atainoja tas nēgeris no American Gangster [ķip tas kas bija galvenajā lomā] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Nu jebal, to filmu varēja mierīgi caur imdb.com sazīmēt. Sauc viņu Inside Man. Dziesmas nosaukums ir Young Jeezy - Grown Ass Man. To varēja izlasīt video komentos. P.S. Pirms nākamreiz prasi, kaut nedaudz pameklē pats. Muļķis. Edited March 21, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 (edited) vienīgais es kautka nekur nevaru atrast ar tādu nosaukumu Bet Liels Paldies par filmas nosaukumu tas gan ir īstais :* Edited March 21, 2008 by TomassN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now