psycho Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 problēma tāda, kad runāju pa miķi, tad dzirdu ko saku (efekts ir tāds, it kā kāds cits runātu ne es). kā to novērst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenophobia Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Nu tur jau būtu problēma tavā mikrafonā! Kā izpaužas? Tāda taka smalka, raupja or what? Ā.. un vai neesi kautkad datorā licis vai instalējis kautkādas tās balss pārveidojošās programmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Ar mikrafonu viss kārtība. Tu nesaprati manu situāciju. Es tak skaidri paskaidroju, ka tad, kad runāju, es cs'ā dzirdu pats sevi.. -- nospiežu "f" (nobindoju..) runāju, ekrānā parādās, ka runā "mans niks" un es dzirdu, ko tik tikko pateicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Tu nesaprati manu situāciju. Es tak skaidri paskaidroju, ka tad, kad runāju, es cs'ā dzirdu pats sevi.. -- nospiežu "f" (nobindoju..) runāju, ekrānā parādās, ka runā "mans niks" un es dzirdu, ko tik tikko pateicu.. Ja nemaldos jāmaina voice_kkāds settings... voice_forcemicrecord "1" vai kkas tāds... Paskaties tos settingus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 Problēma atrisināta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now